2777
2789

خوابگان نمیدن یعنی ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خوابگاه نمیدن، منتهی اکثر دانشگاهها معرفی میکنن به خوابگاههای خودگردان که هزینه داره

هزینه اش چطوریه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

هزینه اش چطوریه ؟

بستگی داره به شرایط خوابگاه دبگه همشون که قیمتشون یکی نیست. اتاق دو تخته بخواهی با اتاق شش تخته هزینه اش فرق داره.

مثلا یه جا ممکنه بهت بگه ماهی یک تومن یه جا بگه ماهی ۵۰۰ تومن

واین نیز بگذرد....

بستگی داره به شرایط خوابگاه دبگه همشون که قیمتشون یکی نیست. اتاق دو تخته بخواهی با اتاق شش تخته هزین ...

مرسی عزیزم  خوبه اینجوری میگم حتما دیگه به خوابگاه خودگردان معرفی می کنند درسته ؟

مرسی عزیزم  خوبه اینجوری میگم حتما دیگه به خوابگاه خودگردان معرفی می کنند درسته ؟

معمولا که معرفی میکنن، چون خیلیا که بومی اون شهر نبستن نیاز دارن. شما دانشگاه مورد نظرت شماره اش رو پیدا کن زنگ بزن ازشون بپرس. 

واین نیز بگذرد....

استاتر تونستی به نتیجه برسی اخه سوال منم هست🥲برا صنعتی اصفهان الان زدن عدم تعهد در ارائه ی خوابگاه اولویت با رتبه های برتر... 

و من واقعا نمیدونم برا خوابگاه چکار کنم

با بال شکسته پر کشیدن هنر است! 
استاتر تونستی به نتیجه برسی اخه سوال منم هست🥲برا صنعتی اصفهان الان زدن عدم تعهد در ارائه ی خوابگاه ...

من میزنمشون احتمالا یا میدن یا معرفی میکنن خوابگاه خودگرادن 

استاتر تونستی به نتیجه برسی اخه سوال منم هست🥲برا صنعتی اصفهان الان زدن عدم تعهد در ارائه ی خوابگاه ...

خوابگاه خودگردان