2821
2789
عنوان

خانواده

59 بازدید | 15 پست

خانوادم برا همه چیم تصمیم میگیرن. یعنی همه چیزایی ک خودم باید با علاقه برم جلو اونا تصمیم گرفتن.

تو تعیین رشتم اونا گفتن به زور رشته ای که میخوان برم و خوندم تا تهش اخرش کنکور مورد علاقم رو دادم کلی دعوا شد بعدش تو رشته دانشگاه به زور رشته ای ک خودشون میخواستن گفتن و مجبورم کردن ک برم الان واقعا من نمیکشم و دوس ندارم ادامش بدم هر چی میگم میگن به صلاحته و تو رو دوس داریم ک میگیم در حالی که من توانش رو ندارم. از طرفی هم با یکی که خانوادم میدونن میخوایم جدی بشیم , خانواده ها آشنا بشن اینم میگن کسی رو که ما میگیم باید انتخاب کنی واقعا موندم دیگه چیکار کنم 😭 نمیتونم قانعشون کنم اصلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها نیستی من خانوادم تصمیم گرفتن کی ازدواج کنم بعد تصمیم گرفتن ازش جدا بشم کلا خانوادها چین نمیذارن ...

دقیقا من میگم خب من این رشته رو نمیخوام واقعا توانش رو ندارم میگن خودت انتخاب کردی در حالی که من اصلا نزده بودمش. خودشون اومدن عوض کردن 🥲 من حتی به این رشته فکر هم نمیکردم

برا درست پافشاری کن اگه نمیکشی اون چیزی که دوس داری رو ادامه بده اینقدر پافشاری کن تا به هدفت برسی برا ازدواج نظری ندارم اول تو انتخاب رشت موفق بشو حرف خودت بشه وقتی این مرحله رو رد کنی دیگه چیزیو به زور نمیتونن بهت تحمیل کنن

دقیقا من میگم خب من این رشته رو نمیخوام واقعا توانش رو ندارم میگن خودت انتخاب کردی در حالی که من اصل ...

دقیقا خانواده منم همینن الان اگه میتونی تغییرش بده بهشون نگو اصلا والا خانوادهای سختگیر حقشون اینه ولی اگه فکر میکنی باهاشون حرف بزنی بیشتر اوکی بشن حرف بزن بگو تو نمرات تاثیر داره نمیتونم قبول شمو فلان 

برا درست پافشاری کن اگه نمیکشی اون چیزی که دوس داری رو ادامه بده اینقدر پافشاری کن تا به هدفت برسی ب ...

تحمیل کردنشون حس میکنم تا اخر عمرمه 🥲 فردا میخوام برم فرم تغییر رشته پر کنم ولی میترسم از خانوادم ک خون به پا میشه تا یه هفته. از اونور واقعا برا ازدواج اذیت میشم . من دوس ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد باشه و با فرد مورد نظرم هم واقعا همه چیو در نظر گرفتیم و میخوایم کم کم خانواده ها با هم آشنا بشن اینو من به پدرم میگم. پدرم میگه اونو تو نباید تصمیم بگیری. تو ۳۰ سالگیت تصمیم میگیریم که فاصلت با بچت چقد باشه

دقیقا خانواده منم همینن الان اگه میتونی تغییرش بده بهشون نگو اصلا والا خانوادهای سختگیر حقشون اینه و ...

حرف زدم گفت تو باهوشی و.... که مثلا راضیم کنه. در حالی که من واقعا عذاب میکشم. هر چقد بیشتر حرف بزنم بد تر میشه و میگن گیر نده به چیزی 

حرف زدم گفت تو باهوشی و.... که مثلا راضیم کنه. در حالی که من واقعا عذاب میکشم. هر چقد بیشتر حرف بزنم ...

اینجور که معلومه نظرت اصلا براشون مهم نیست خب اگه باهوشی خودت میتونی تصمیم بگیری چی برات مناسبه با چی خوشحالتری اگه امکانشو داری برو مشاوره یا مشاورهای تلفنی راحت میتونن کمکت کنن

اینجور که معلومه نظرت اصلا براشون مهم نیست خب اگه باهوشی خودت میتونی تصمیم بگیری چی برات مناسبه با چ ...

میخوام دیگه از این به بعد راه خودمو برم ولی از عواقبش میترسم این که چند ماه قراره تو خونه کسی باهام حرف نزنه و... 

مگه چند سالته؟ برا بچه دار شدنتم تصمیم میگیرن!!!تک دختری؟

من  21 سالمه خب من الان ک نمیخوام ازدواج کنم ولی خب میگم حداکثر دیگه تا ۲۶ سالگی بچه داشته باشم چون واقعا بدم میاد از اختلاف سنی زیاد چون اختلاف خودم با پدرم ۳۵ سال هست . اره تکم

من  21 سالمه خب من الان ک نمیخوام ازدواج کنم ولی خب میگم حداکثر دیگه تا ۲۶ سالگی بچه داشته باشم ...

همونه که اینقدر روت زومن😄 بنظرم برو مشاوره یا با مشاورهای تلفنی حرف بزنن اونا خوب راهنماییت میکنن

ولی اگه میدونی مجازاتش اینکه بری رشته مورد علاقتو انتخاب کنی فقط در حد حرف نزدنه راه خودتو برو بالاخره از یه جایی باید شروع کنی نظرات خودتم مهم باشن این زندگی توعه کاش منم میتونستم برا خودم تصمیم بگیرم یا کسی بود راهنماییم میکرد....