2777
2789
عنوان

خواهر شوهر دو روی من

279 بازدید | 25 پست

دیگه ازش بدم میاد چقدر محبتش میکردم چقدر دوسش داشتم  بهش پول قرض میدادم  و ... فهمیدم کلی پشت سرم حرف زده کلی بدمو گفته انگار کسی که ازم لجش گرفته حتی با خانوادمم همینطوره باهاشون لجه  فقط با جاریم پایه هست و هیچوقت بد اونو نمیگه خیلی با اون خوبه ولی انگار من خار توی پاهاشم 

این حرفارو که شنیدم خیلی حالم بده داره قلبم وایمیسه به خدا   خیلی گریه کردم تا شنیدم ولی اصلا شوهرم زیر بدش نمیره فکر میکنه خوبه 

حالم بده تورو خدا بیاین بگین از این به بعد چطور با این زنیکه ک ث ا ف ت رفتار کنم از بس گریه کردم چشمام داره از کاسه میزنه بیرون 😔😭

میشه برای آرامشم یه صلوات بفرستین🙏🏻😭

این ماه اقدام کردم از بس الان استرس بهم وارو شده می دونم بازم نمیشه😔😭😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ارومت کنه گلم باهاش کات کن تا جایی که میتونی بندازش بیرون از زندگی

ازش متنفرم به خدا دلم میخواد خودمو بکشم😔 من خیلیی دوسش داشتم ولی اخه چرا مگه من چیکار کردم که پشت سرم بده😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
گریه نداره فقط از زندگیت حذفش کن همین.دورشو خط بکش

دیگه اصلا دوسش ندارم من سنم کمه  خیلی ازم سو استفاده میکنن ازشون متنفرمم 

تو هم داری پشتش بد میگی😐

توهم داری طرفداری اونو میگیری؟ من پشتش بد نمیگم ازش توقع نداشتم خیلیی منو خورد کرده جلو بقیه حالم خیلی بده اصلا باورم نمیشه میگم نکنه همه اینا خواب باشه

و اینکه اینقد حرص نخور عزیزم. اخه خواهرشوهرم شد ادم که بخوای حرص بخوری. این یه حقیقته گه هرکسی پشتت غیبت کرد یعنی بشدت بهت حسادت میکنه و تورو بالاتر از خودش میبینه و اونه که داره زجر میکشه 

یکم توضیح بده به کی چی گفته درموردت؟

پشت سرم رفته جلو فامیل ها منو خورد کرده و کوچیک کرده 

توهم داری طرفداری اونو میگیری؟ من پشتش بد نمیگم ازش توقع نداشتم خیلیی منو خورد کرده جلو بقیه حالم خی ...

من ک نمی‌شناسم هیچکسو اما گفتم شما هم الان فوشش دادی بعدم از کجا معلوم راست باشه اول ببین راست گفتن یا نه بعد سرسنگینی شو

و اینکه اینقد حرص نخور عزیزم. اخه خواهرشوهرم شد ادم که بخوای حرص بخوری. این یه حقیقته گه هرکسی پشتت ...

واقعا؟😔  باور کن من دوسش داشتم خیلی بین من و جاری هام فرق میزاره انگار اون هارو بیشتر دوس داره