2777
2789
عنوان

خواهر شوهر دو روی من

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست
واقعا؟😔  باور کن من دوسش داشتم خیلی بین من و جاری هام فرق میزاره انگار اون هارو بیشتر دوس داره ...

خب معلومه که واقعا...تازه الان باید خوشحالم باشی چون اولا اونقد تورو بالاتر از خودش میبینه و حسادت میکنه که رفته اون حرفارو زده. ثالثا الان یه بهونه خیلی خوب داری که از زندگیت بندازیش بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن به حال خودش  نمیتونی مجبورش کنی باهات خوب باشه ولی میتونی خوبی های خودت کنترل کنی انداز ...

به نظرت خدا جوابشو میده؟ آخه خیلی دلم شکسته خیلی 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من ک نمی‌شناسم هیچکسو اما گفتم شما هم الان فوشش دادی بعدم از کجا معلوم راست باشه اول ببین راست گفتن ...

نمی دونم بین دو راهی هستم یه دلم میگه گفته یه دلم میگه نگفته 

ولی گفته چون ذاتش خیلی خرابه خیلییی

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
میدونی کسی که پشت سرت حرف میزنه جاش همون پشت سر  پس پشت سرت را بی دلیل نگاه نکن

چقدر قشنگ🙃🤌🏻

کی اینا حرف هارو بهت گفتم گلم شاید اشتباه می کنی زنگ بزن ازش بپرس به جای این که اینقد حرص وجوش بخوری ...

عزیزم حتی اگرم شاهد ببرم و صدای ظبط شدشم ببرم میگه نگفتم و منو مقصر میکنه☺😂

ازش دیگه بدم میاد خودشو از چشمم انداخت 

خب معلومه که واقعا...تازه الان باید خوشحالم باشی چون اولا اونقد تورو بالاتر از خودش میبینه و حسادت م ...

من ازش قدم بلند تره اندامم خیلی خوبه اون خیلی چاقه و درکل عقده ای هست خیلی حسادت میکنه  و هی چیز های منو زشت میکنه 

ذاتش خرابه کاش ذاتشو درست میکرو 

من ازش قدم بلند تره اندامم خیلی خوبه اون خیلی چاقه و درکل عقده ای هست خیلی حسادت میکنه  و هی چی ...

عزیزم تو خودت تو ذهنت اونو بزرگش کردی که اینطور داری حرص میخوری اون هیچی نیست اگه اینو خودت باور کنی الکی حرص نمیخوری. بجای این ادم بی ارزش روی شوهرت تمرکز کن و سعی کن رابطتو با اون بهتر و بهتر کنی

نمی دونم بین دو راهی هستم یه دلم میگه گفته یه دلم میگه نگفته  ولی گفته چون ذاتش خیلی خرابه خیل ...

باید ببینی اونی ک خبر چینی کرده چجوری آدمیه اون ک از خواهر سورت ب تو گفته باز حرفا تو هم ب اون میگه و باعث کینه اون میشه