2777
2789
عنوان

همین الان مادر شوهرم زنگ زد که...

297 بازدید | 18 پست

مادرشوهرم اینا خونشونو یه تغییراتی دادن حالا کلی تمیز کاری و شستن میخواد ..الان زنگ زد گفت فردا برم کمکش منم تازه فهمیدم که باردارم 

اگه برم کارای سنگین خدایی نکرده باعث سقط نمیشه؟

مشگلی پیش نمیاد؟ تا چه حد کار ضرری نداره برا جنین تازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نررری..مگه شما نوکر و خدمتکارین.....باردار نبودی هم نباید میرفتی.حالا که بارداری که اصلااااااا نبابد بری به شوهرت بگو ..نمی تونم. 

من یادمه بچه بودم مامانم باردار بود نمی دونست یکم خونه تکونی کرد بچه سقط شد

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چه جور روش میشه بگه بیا کمک. کارگر بگیره

جالب اینه پارسال تازه ازدواج کرده بودم و تازه عروس بودم واسه خونه تکونی نرفتم اصلا اونجا خبرم نداشتم داره داره تمیز میکنه .بعد اینکه رفتم خونشون کلی باهام دعوا کرد که چرا نپرسیدی کمک میخوای یا نه؟

جالب اینه پارسال تازه ازدواج کرده بودم و تازه عروس بودم واسه خونه تکونی نرفتم اصلا اونجا خبرم نداشتم ...

چقدررررر پررو هست..بگو هرکس وظیفه داره خونه خودش تمیز کنه اگه توانش نداره کارگر بگیره..بقیه خدمتکار نیستن که 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نررری..مگه شما نوکر و خدمتکارین.....باردار نبودی هم نباید میرفتی.حالا که بارداری که اصلااااااا نبابد ...

مشگل اینجاست که شوهرمم میگه برو حتما دست تنها نمونه یوقت مادرم

مشگل اینجاست که شوهرمم میگه برو حتما دست تنها نمونه یوقت مادرم

نمی تونم این حجم از وقاحت تحمل کنم..بگو باردارم نمی تونم اگه دوست داری خودت برو کمکشکن

نمی تونم این حجم از وقاحت تحمل کنم..بگو باردارم نمی تونم اگه دوست داری خودت برو کمکشکن

حالا کمک کردنش چیزی نیست اونم بیچاره دختراش بچه کوچیک دارن نمیتونن زیاد کمکش کنن. ولی میترسم بچه چیزیش بشه یعنی واقعا سقط میشه؟؟؟

خیلی چشم انتظاری کشیدم تا باردار شم 🥲