2777
2789
عنوان

اختلاف سنی!؟

166 بازدید | 23 پست

خانوما در صورت وجود سازگاری و تفاهم و عشق و علاقه و هم کفو بودن و خوب بودن شرایط هر دو طرف چ اخلاقی و تحصیلی و مالی و درک مقابل و احترام واقعن اختلاف سنی ۱۰.۱۱ سال مسئله مهمیه؟ چرا مامانم سر این موضوع حتی نمیزاره کسی ک دوسش دارم بیاد خواستگاری؟ ما واقعن چه ظاهری چ طرز تفکر اختلاف سنی مشهودی باهم نداریم و خوبیم باهم مسئله هم پیش بیاد قابل حله برامون

نه به نظرم اوکیه تا ده سال اختلاف سنی بد نیس بیشتر از اون بده

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم هر کسی سلیقه ای داره. مثلا من فقط تا دو سال اختلاف سنی رو میپسندم، بیشتر از اون نه. ولی شما که همدیگه رو دوس دارین، بقیه ی چیزام اوکیه، فقط همین یه مورده، با مادرت صحبت کن، با هم برین مشاوره.

نه سن ی عدده.

من و نامزدمم ۱۴ سال تفاوت سنی داریم

با سه تا تراپیست صحبت کردم گفت با کسی باش که کنارش آرامش داشته باشی سن اصلا ملاک نیست، اخلاق و تفاهم ملاکه که ما داریم وقتی کنارشم انگار نه انگار کنار ی ادم ۳۶ ساله ام  ، بهتر از همه رفیقمه خوب حرف همو میفهمیم

بنظرم بهتره تو هم وقتی با مامانت نشستی زنگ بزنی تراپیست و بزاری مامانت صحبتای تراپیست رو بفهمه بعد تصمیم بگیرید واسه ادامه...

نه سن ی عدده. من و نامزدمم ۱۴ سال تفاوت سنی داریم با سه تا تراپیست صحبت کردم گفت با کسی باش که کنا ...

شما خانوادت مخالف نبودن؟

ما خیلی سازگاریم و دوست داریم همو ولی مامانم واقعن لجباز و سختگیره هیچ جوره کوتاه نمیاد به خدا دیوونه شدم 

سلام عزیزم هر کسی سلیقه ای داره. مثلا من فقط تا دو سال اختلاف سنی رو میپسندم، بیشتر از اون نه. ولی ش ...

به دقیقا موافقم با حرفتون من مثلا اصلا اختلاف سنی کمتر از ۵.۶ سال رو دوس دارم چون روحیات و طرز تفکر و اهداف خودم رو میدونم 

ولی مامانم حرف حرف خودشو انگار من هیچ اختیار و سلیقه ای نباید داشته باشم