2777
2789
عنوان

من بعدا یعنی میتونم پدرمو ببخشم ؟!

448 بازدید | 18 پست

403 سومین کنکوری هست که قراره بدم 

اولین کنکورم ۴۰۱ بود 

منی که توی مدرسه خاص درس میخوندم و درسم خیلی خوب بود بعد از کرونا خراب کردم یهو درسم افت کرد یه تایمی هم یه افسردگی داشتم سال اخر

و کنکور سال اولم نتیجه ام خیلی بد شد 

بعد از کنکور اولم و اومدن نتیجه ها 

کل اعضای خانواده ام یعنی مامانم و برادرام بر خلاف تصورم پشتم بودن گفتن حمایتت میکنیم بجز یه نفر اونم پدرم بود 

نمیدونید باهام چیکار کرد 

بقران الان دارم گریه میکنم با یادآوری تک تکشون 

هرروز بهم فحش میداد و سرزنشم میکرد 

یبار کتکم زد 

بخاطر یه لقمه نون که سرغذا می‌خوردم سرم منت می‌ذاشت 

میخواست کتابامو آتیش بزنه می‌گفت از این به بعد نوکر این خونه باید باشی 

شهریور منو بزور رفت یه کلاس رایگان ثبت‌نام کرد که همه دانش آموزاش کسایی بودن که پنج شش تا تجدیدی داشتن 

اونم منی که خودم تو مدرسه خاص درس میخوندم و دیپلمم رو خرداد گرفته بودم 

التماسش کردم گفتم منو نفرست خرد میشم ولی گفت اتفاقا می‌خوام همین اتفاق واست بیفته 

نمیذاشت از خونه بیرون برم 

شب و روزم مثل کابوس بود 

بقیشم بخونید لطفا

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

تو ۱۷_۱۸ سالگی میگرن مزمن گرفتم لرزش دست گرفتم شدم آدمی که وابسته به قرص و دارو هست 

تا آذر شب و روزم گریه بود 

نه قرص روم جواب میداد نه چیز دیگه ای 

دکترم تعجب کرده بود می‌گفت تو خونه با این دختر چیکار میکنین 

همه اون کابوسا گذشت ولی دیگه هیچی ازم باقی نمونده بود من با هزار ترس و استرس دست و پا شکسته خوندم و امسال گرچه بهتر شد رتبم ولی بازم خوب نبود 

همون روز به خانواده ام گفتم و قبول کردن 

وقتی نتیجه ها اومدن باز مادرم و برادرام چیزی بهم نگفتن بهم قول حمایت دادن

ولی همون روز ساکمو بستم و رفتم یه شهر دیگه خونه داداشم اونجا درس بخونم یمدتی پدرمم شمارش رو بلاک کردم

تا مادر بی سیاستم زنگ زد و گفت بابات گفته ببینمت میکشمت آتیشت میزنم 

از اون روز هرشب کابوس میبینم مثل سابق ، شبا خوایم نمیبره دارم دیوونه میشم ولی به خودم قول دادم باید حتما دارو قبول شم تا جواب پدر ظالمم رو بدم و تا همیشه سرافکنده اش کنم جلو خودم ،شب و روزم تلاش شده باوجود حال بدم

اما فکر میکنم هیچوقت نمیبخشمش پدزمو 

شما جای من بودید میبخشیدید همچین آدمی رو که براتون پدری نکرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ۱۷_۱۸ سالگی میگرن مزمن گرفتم لرزش دست گرفتم شدم آدمی که وابسته به قرص و دارو هست  تا آذر شب ...

خونه داداشت الان راحتی ؟

اونا موقع عصبانیت جلوی بابات رو نمیگیرن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خونه داداشت الان راحتی ؟ اونا موقع عصبانیت جلوی بابات رو نمیگیرن ؟

اونها خونه ما نیستند هر سه شون شهرای دیگه هستن وگرنه باهاش برخورد میکنن 

خونه داداشم اعصابم راحته اما کل کارا با خودمه و تایم خیلی کمی میمونه واسه درس خوندنم برخلاف خونه خودمون 

بروخداروشکر کن خونه برادرت هست، بشین بخون پرستاری هم اوردی برو...به صلاحت نیست پشت کنکور بمونی

اینجا هم موقت هستم احتمالا تا اواخر شهریور

بعدش باید برگردم😔 

عزیزم میشه بگی سال اول و دوم رتبت چند شد؟!

فکر می‌کنی واقعا میتونی داروسازی بیاری؟!

به نظر من حتی اگه داروسازی هم قبول بشی بازم ذات پدرت تغییر نمیکنه 😅 آخه چه ربطی داره دختر حتی مسئول خانواده هم نیست که بخواد حتما پول در بیاره 😐 💔 ، ولی هر چی دخترا در میارن تو جهت مستقل شدن خودشونه

الان خواهر برادرای دیگه ات کارشون چیه؟!

امسال رتبه چند شد؟

خوب نشدم عزیزم احتمال قبول شدنم بی نهایت کم هست 

فقط مجاز شدم درواقع 

شرایط خیلی بدی داشتم نمیتونستم بخونم 

ولی الان خداروشکر هرچند کم دارم درسم رو میخونم 

اونها خونه ما نیستند هر سه شون شهرای دیگه هستن وگرنه باهاش برخورد میکنن  خونه داداشم اعصابم را ...

خوندم تاپیک قبلت رو

روزی دو وعده غذا پختن رو باید بذاری کنار

برادرت تا الان که تو نبودی چیکار میکرد ؟! که الان ادا در میاره غذای ظهر نمی‌خورم.... خب‌نخوره

حاضری بخوره یا غذا بگیره خودش یا یه چی درست کنه

در هر حال دیگه دو وعده نپز

کارای خونه رو بذار یک ساعت در روز

برای دو نفر همینقدر کافیه در روز

حسابی انرژیتو بذار برای درس خوندن

تجسم خلاق و فکر مثبت هم داشته باش 

انشالله امسال موفق میشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم میشه بگی سال اول و دوم رتبت چند شد؟! فکر می‌کنی واقعا میتونی داروسازی بیاری؟! به نظ ...

اره عزیزم پدرم همونه ولی خوبیش اینه مستقل میشم دستم تو جیب خودمه ازدواج خوبی ممکنه داشته باشم 

برادرای دیگم پزشک و دندونپزشک هستن برای همین اونا هم می‌خوان منم موفق شم و حمایتم میکنن 

من تقریبا درس نخوندم دوسال پیش و برادرامم اینو میدونن و همیشه من چون تلاش نتونستی کنی رتبه آینده ات ربطی به سالهای پیشت نداره 

اما الان خیلی وقته شروع کردم یسری مباحث رو پیش بردم برخلاف سال‌های گذشته