سلام خانما سه ماهه زایمان کردم از بعد زایمان یکی اینکه از وقتی رفتم اتاق عمل انگار گذشتم فراموش کردم و الان هم حال خیلی بدی دارم همش حس نا امیدی دارم شوهرمم همه زندگیش شده بچه و اگه بگم افسردگی دارم به شوخی میگیره و میگه بچه رو ببین با وجود این افسردگی داری همش فک میکنم میخوام بمیرم اطرافیان هم خوابای عجیب غریب برام میبینن دائم فک میکنم خونم تمیزه فک میکنم با تمیز کردن خونه حالم خوب میشه و وایتکس به دستم ولی بازم حالم خوب نمیشه چیکار کنممم دارم؟ دیوونه میشم
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
افسردگی بعد از زایمانه دیگه عزیزم. برو پیش مشاور حالت عالیه عالی میشه و با نی نی کوچولوت انشالله لذت زندگی رو میبری گلم 🥰
👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹 از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇
من 11 روزه زایمان کردم کارم همش گریس همسرمم همش با بچس خسته شدم بخدا😭😭
توهم حس میکنی کنار گذاشته شدی
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
توروخدا وایتکس استفاده نکن بچه سه ماهه تو خونه دارصی ریه های خودتم داغون میکنی
اخه حس تمیزی نمیده