2777
2789
عنوان

هیچوقت با مرد پرمشغله ازدواج نکنید

527 بازدید | 15 پست

هر چقدرم که وضع مالیش خوب باشه

وقتی پرمشغله و پردغدغه س

همیشه عصبیه

همیشه خسته س

واستون وقت نداره

همیشه توجیهش برای نامهربونیا و عصبانیتاش اینه که خستم فکرم مشغوله و همیشه از شما انتظار داره درک کنید و بفهمید و تحمل کنید

وقتی همیشه تو سفر هم فکرش مشغول کاراشه

همه چی کوفت آدم میشه

اوضاع مالی مطلوب خوبه ولی اینکه آدم یه اوضاع خوب نسبی داشته باشه با آرامش خیللللی بهتر از اینه که همه چی اوکی باشه ولی زندگیت پر از تنش و اضطراب باشه

🌷

خوبه که پردرآمده یه غذا میخوره بعدم رابطه بعدم لالا دیگه بیکار نیست زر زر اضافه بکنه😂🥴

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله و وقتی پرمشغلس ساعت کاری مشخصی نداره پولدارم که هست یه وقت میبینی سالهاست به اسم مشغله زیر یه سقف خونه گرفته باکسی دیگست نمونشو داشتیم بعداز ده سال لورفت ظاهرشم جوری بود که پایبند به زندگیشه تمام اعیاد ومناسبتها به بهانه کار با دیگری خوش بود و براش خرج میکرد 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

منم اینو به دخترای مجرد اطرافم خیلی میگم

اینجور افراد مثل شوهر من روز به روز هم بیشتر تو کارشون فرو میرن چون هرچی وضعشون بهتر میشه طمعشون هم برای کار و پول بالا میره

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

حرفتون کاملا درست

اما حالا میخوام از نگاه اون مرد پرمشغله به زندگی نگاه کنید. اون چیکار کنه؟ ازدواج نکنه؟ اگه از اول شرایطش رو به دختر خانم گفت و ایشون قبول کردن و در زندگی واقعی وقتی دختر  طعم ناملایمتها رو چشید و شروع به شکایت و گله کرد، اونوقت چی؟

خوبه که پردرآمده یه غذا میخوره بعدم رابطه بعدم لالا دیگه بیکار نیست زر زر اضافه بکنه😂🥴

همیشه که خواب نیستن که🤣

بالاخره یه سفر میخوای بری دو سه روزه همونم کوفت آدم میشه

🌷
کلی گفتم هر شغلی ممکنه این شرایطو داشته باشه

ببخشید ولی الان همه همینن

یه سریا از بیکاری اعصاب ندارن از بی پولی

یه سریا هم از مشغله زیاد

مگه داریم تو این اوضاع کسی بی پول باشه ولی خوش اخلاق باشه؟

حرفتون کاملا درست اما حالا میخوام از نگاه اون مرد پرمشغله به زندگی نگاه کنید. اون چیکار کنه؟ ازدواج ...

بنظر من یه مرد این مدلی باید به این سطح از توانایی برسه که هرچقدرم که خسته س، خستگیشو کلافگیشو وارد زندگیش نکنه و بروز نده بعد ازدواج کنه

کار ک زندگی رو از هم تفکیک کنه

🌷
ببخشید ولی الان همه همینن یه سریا از بیکاری اعصاب ندارن از بی پولی یه سریا هم از مشغله زیاد مگه د ...

بی پولی که هزار بار بدتره

منظورم اینه یه زندگی متوسط ولی آروم

بهتر از یه اوضاع خیلی خوب ولی پر از تنش و استرسه

🌷

شب آرامی بود

می روم در ایوان، تا بپرسم از خود

زندگی یعنی چه؟

مادرم سینی چایی در دست

گل لبخندی چید، هدیه اش داد به من

خواهرم تکه نانی آورد، آمد آنجا

لب پاشویه نشست

پدرم دفتر شعری آورد، تکیه بر پشتی داد

شعر زیبایی خواند، و مرا برد،  به آرامش زیبای یقین

:با خودم می گفتم

زندگی، راز بزرگی است که در ما جاریست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بی پولی که هزار بار بدتره منظورم اینه یه زندگی متوسط ولی آروم بهتر از یه اوضاع خیلی خوب ولی پر از ...

دوست منم حرف شما رو میزنه

میگه اوایل زندگی اوضاعمون خیلی معمولی بود ولی خیلی خوش بودیم 

حالا خیلی پولدار شدن ولی میگه اون حس و حال نیست دیگه