2777
2789

من ارادت خاصی دارم میدونم ک خانوم با دستای کوچکشون معجزه ها میکنن

بعد نماز میرم مراسم دوست داشتین حاجتتون رو بنویسین ب نیت شرکت کنندگان تو این تاپیک زیارت عاشورا بخونم اونجا واستون 

خودمم مشکلات زیادی دارم لطفا شما هم برام دعا کنین دلم از عالم گرفته 🥹

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

الهه ام برای سلامتی بچم دعا کن بزودی یرپا شم بتونم بهش برسم بخیه هام خوب شن شوهرم کارشو ول نکنه شرابط کاریش خوب شه سلاپتیشو بدست بیاره مادر از شوهرم راضی شه ناراحتیش برطرف شه

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

برای کاربر عزیزمون نگار و حلما خیلی دعا کن ان شاالله مشکلش حل بشه 🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖💖خدا همه مریض ها رو شفا بده 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2804
2805

اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ، عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،

درود بر تو ای بزرگ ما رقیه که بر تو باد احترام و سلام و عنایات و برکات خداوندگار ما،

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
قرض سنگین داریم😭😭😭😭😭 ۵۰ میلیون خودم تل میفروشم دعام کن فروشم خوب باشه😭😭😭😭

روزی ۱۰۸ مرتبه بگو یاحق 

هم قرض هم بدهی ان شاالله داده میشه مشکلت حل میشه🙏🏽🙏🏽🙏🏽توکلت علی الله

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2801