2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

321 بازدید | 37 پست

سلام دخترم رو دارم از پوشک میگیرم سه روزه ولی اصلا توی دستشویی جیش یا پی پی نمیکنه همش توی شرتش میکنه دیگه کلافه شدم نمیدونم چکار کنم هرکی تجربه داره بگه لطفا طبیعیه؟ چکار کنم توی دستشویی کنه کارشو

برای هر موقع که دستشویی داشتن خودشو اعلام کنه جایزه براش در نظر بگیر. مثلا به دونه برچسب که بزنه تو دفترش

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

چندسالشه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا دعواش نکن که بترسه.شورت اموزشی پاش کن هر دوساعت یبار ببرش تو دستشویی.شلنگ اب و بده دستش بگو جیش کن بازی کن.برچسب براش بخر هرموقع رفتی بگو جیش کردی بهت میدم بچسبونی رو در دستشویی.تشویقش کن.داد نزن سرش فقط صبوری کن فوقش اخر فرشت ومیدی بشورن

شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم شدی،همه ی منظورَم.عشقم و دخترم تنها دارایی منید😍

اول باید ببینی بچه ت امادگیشو داره یا نه

حالا امادگی داشتن ینی چی

فرق جیش و پی پی رو بدونه

حداقل دو ساعت در طول روز پوشکش خشک باشه

شب تا صبح پوشکش خشک باشه

وقتی جیش یا پی پی داره بتونه اعلام کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من اوایل خودم میرفتم جیش میکردم اینم از دور منو میدید یاد گرفته بود😄دخترم ۱۰ماهگی راه رفت و یک سالش نبود که از جیش گرفتمش

شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم شدی،همه ی منظورَم.عشقم و دخترم تنها دارایی منید😍

من روی سیفون یه برگه برچسبی که دوست داشت میزدم هربار که جیش و پی پی شو میگفت به انتخاب خودش یکی جایزه میدادم میزد به کمدش، اینجوری یاد گرفت

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
همش سه روزه؟؟؟؟ صبور باش عزیزممممم  من از یکشالگی دارم دخترمو اموزش میدم الان هجده ماهشه تازه ...

دختر شما کوچولوعه اخه دخترمن دوسال و نیم هستش دیرتر گرفتم که بیشتر بفهمه و همکاری کنه ولی زهی خیال باطل

من بچم یکم تولدشه اصلا دیگه پوشکو قبول نمیکنه امروز چهار دفعه شاشیده رو فرشم بخدا اینقدر گریه کردم خودم زدم که حد نداره من نمیتونم این حجم از نجاستو تحمل کنم جیشم نمیتونه نگه داره واقعا نمیدونم چه گوهی بخورم 😪😪😪😪😪

اول باید ببینی بچه ت امادگیشو داره یا نه حالا امادگی داشتن ینی چی فرق جیش و پی پی رو بدونه حداقل ...

شب تا صب که خشکه معمولا مگر اینکه آب زیاد بخوره، بعد از اینکه میکنه توی شرت میگه مامان بریم دستشویی

دختر شما کوچولوعه اخه دخترمن دوسال و نیم هستش دیرتر گرفتم که بیشتر بفهمه و همکاری کنه ولی زهی خیال ب ...

خب دوسال و نیمه تو پوشک کارشو کرده توقع نداشته باش سه روزه یاد بگیره طول میکشه صبرت رو زیاد کن و طول روز هر نیم ساعت خودت ببرش دستشویی اصلا براش ش و رت و پوشک نبند دیگه تند تند ببرش یاد میگره

همه این کارارو کردم ولی اصلا جیش نمیکنه توی شرت آموزشیش میکنه

ببین باهاش حرف بزن 

بچه ها تو این سن میفهمن

خودشون نخوان نمیتونی از جیش بگیری

من اولین بار که بردم جیش کرد.همه گفتن زوده و شب ادراری میگیره اهمیت ندادم‌.خداروشکر مشکلی نداشتم

اینم بگم من از نوزادی هر روز دخترم و چند دقیقه بدون پوشک باز میزاشتم.زیرش تشک تعویض میزاشتم