2777
2789

امروز مامانم زنگ زده بود گفت دخترخالت زنگ زده بود گفت به دخترت بگو پنج شب دعوت کردم بیاد به شوهرش هم  گفتم در مغازه بودم اگر میخواید به دخترت هم بگم مامانم هم گفته نه نمیخواد بهش میگم واقعا هم از مامانم ناراحتم ک چرا بهش نگفت به من باید زنگ میزده هم دختر خالم ک رفته در مغازه شوهرم به اون گفته حالا نمیدونم برای کار ماشین رفته بود یانه ولی چقدر بیشعور ک به من  زنگ نزده حتی ولی به شوهرم گفته به مامانم گفتم نمیام خونش حالم از این رفتارش بهم خورد بهم بی احترامی کرد مامانم گفت حالا سر شوهرت احترام گذاشته دیگه آخه یکی دوبار دیگه هم برای کار ماشین به شوهرم پیامک میداد یا زنگ میزد من واقعا خوشم نمیومد. رفته بود شماره مغازه شو از روی مغازه پیدا کرده بود ک بدونه کی هست بدون اینکه حالا از من بپرسه انگار من غریبه دختر خالش نیستم حالا اینبار هم رفته در مغازه به شوهرم گفته به من نگفته اصلا به مامانم پیغام میده خیلی عصبی شدم فهمیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر خاله دارم کاری داشته باشه به شوهرم زنگ میزنه 

البته دختر خاله ی شوهرم هم هست 

ولی من اصلا ناراحت نمیشم چون میدونم هیچ کدوم نه دختر خالم نه شوهرم تو این فاز ها نیستن 

همه چقدر توقعی هستید؟؟؟؟؟خب عزیزم دقیقا چون دخترخالت هست و شوهرت نسبت به تو غریبه ترررر اون رو حضوری دعوت کرده ضمن اینکه برا مهمونی معمولا به زم یاشوهر میگن دیگه این ادا ها چیه؟؟؟میخواست نری که به شوهرتم نمی‌گفت....دست بردارید ازاین گله واگویه ها...مهربون تر باشیم

من یه دختر خاله دارم کاری داشته باشه به شوهرم زنگ میزنه  البته دختر خاله ی شوهرم هم هست  ...

نمیدونم کی یه شوهرم گفته ک اصلا نمیاد بهم بگه دختر خالت اومده در مغازم آدم بیشتر ناراحت میشه 

نمیدونم کی یه شوهرم گفته ک اصلا نمیاد بهم بگه دختر خالت اومده در مغازم آدم بیشتر ناراحت میشه 

اگه به دختر خالتون اعتماد ندارین کلا نرین خونشون قطع رابطه کنین ..به دردسرای بعدش نمی ارزه

اره واقعا زور دارع میتونست ب شوهرش بگه شوهرتو دعوت کنهاصلا ب اون چ ک شوهرتو دعوت کنه ضمناا مامانتم ب ...

نمیدونم چرا حالا هی می‌ره برای کارش ماشینش پیش شوهرم کذهم روی مخ من بره هم بهم بی احترامی کنه 

اگه به دختر خالتون اعتماد ندارین کلا نرین خونشون قطع رابطه کنین ..به دردسرای بعدش نمی ارزه

تو این دوره زمانه به کی میشه اعتماد کرد حالا نمیدونم چرا شوهرم نمیاد بگه این چیزارو بهم بیشتر عصبیم