2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نمیدونم ولی ۱۵سال پیش از همسایه ما پرسیده بودن این مسجد میره نمازجماعت شرکت میکنه منم که اونموقع فک میکردم قراره رییس کل بشم خودم نرفتم فرهنگیان متاسفانه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
والا همه چیرو ب چادر ربط میدن فقط مونده بگن ج نده باش ولی چادر سر کن

دقیقا خب اگ کسی حجابش خوب باشه چ نیاز ب چادر آخه طرف جون بکنه قبول شه بخاطر ی چادر ردش کنن ته بی انصافیه 

من فرهنگیم و دانشگاه باید با مانتو بلند و با حجاب بری نمیشه هر تیپی زد و ترجیحا همه چادر میپوشن که برا گزینش به مشکل نخورن 

ولی تو مدرسه و بعد استخدام همه مانتویی هستن و من همکار چادری ندیدم 

خب واس مصاحبه ک میزنم بازم قبولم میکننن یا میگن باید ازقبل چادری باشم؟؟؟  😂😂😂😂

بگو همیشه چادر دارم وگرنه تو گزینش اذیت میکنن به همسایه ها هم بسپار که بگن چادری هستی

خب واس مصاحبه ک میزنم بازم قبولم میکننن یا میگن باید ازقبل چادری باشم؟؟؟  😂😂😂😂

از قبل ک نمیتونن بفهمن بودی یا نبودی.  زیاد اطلاع ندارم. ولی یکی همینجا گفت برامصاحبه اینا چادری شین