2777
2789
من فرهنگیم و دانشگاه باید با مانتو بلند و با حجاب بری نمیشه هر تیپی زد و ترجیحا همه چادر میپوشن که ب ...

خداروشکر یکی پیدا شد 

عزیزم من چادری نیستم ولی حجابمو رعایت میکنم بعد اینکه اگ برای مصاحبه چادر بزنیم بریم ممکنه ردم کنن ک از قبل چرا چادری نبودم؟؟؟ 

خداروشکر یکی پیدا شد  عزیزم من چادری نیستم ولی حجابمو رعایت میکنم بعد اینکه اگ برای مصاحبه چاد ...

بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم 

قبلشم همیشه کانتوی بلند داشتم و حجاب کامل و گاهی هم چادر الان دیگه همیشه چادری ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم  قبلشم همیشه کانتوی بلند ...

مثلا ابنجوری بگم قبولم میکنن؟؟؟؟ 

من رشتم تجربیه دوس دارم فرهنگیان مجاز شم ولی الان یکی بهم گف امسال سخت میگیرن ممکن‌ه تو رد شی استرس گرفتم 

بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم  قبلشم همیشه کانتوی بلند ...

و اینکه عزبزم ببخشید دوباره سوال میپرسم 

صاحبش سخته؟؟؟ 

ممکن‌ه مثلا مردم ی چیز الکی دروغ چیزی بگن زدم کنن با حرفاشون 

و اینکه عزبزم ببخشید دوباره سوال میپرسم  صاحبش سخته؟؟؟  ممکن‌ه مثلا مردم ی چیز الک ...

من با ازمون استخدامی قبول شدم چند سال پیش چ مصاحبش اون زمان سخت نبود ولی الان گویا خیلی سخت شده و دنبال برده و طلبه چادری میگردن نه ادم تحصیل کرده 

بیشتر میخان شست و شوی مغزی بدنتون 

من با ازمون استخدامی قبول شدم چند سال پیش چ مصاحبش اون زمان سخت نبود ولی الان گویا خیلی سخت شده و دن ...

😑😑😑بنظرم بخون برای فیزیوتراپی بهتره اینجور ک انگار اوضاع داغونه 

😑😑😑بنظرم بخون برای فیزیوتراپی بهتره اینجور ک انگار اوضاع داغونه 

سر کارم باید خیلی حواست جمع باشه 

کلا نسبت به حقوقی که میدن خیلی ادم مجبوره نقش بازی کنه 

من که شخصیت محل کارم با خونه 180درجه فرق داره