marallllljooon مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 عنوان حقیقت داره؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست حقیقت داره ک میگن اگ فرهنگیان مجاز شی چادری نباشی ردت میکننن؟؟؟ وو ب حرف مردم خیلی اهمیت میدن؟ 1402/05/30 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 من فرهنگیم و دانشگاه باید با مانتو بلند و با حجاب بری نمیشه هر تیپی زد و ترجیحا همه چادر میپوشن که ب ... خداروشکر یکی پیدا شد عزیزم من چادری نیستم ولی حجابمو رعایت میکنم بعد اینکه اگ برای مصاحبه چادر بزنیم بریم ممکنه ردم کنن ک از قبل چرا چادری نبودم؟؟؟
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 خداروشکر یکی پیدا شد عزیزم من چادری نیستم ولی حجابمو رعایت میکنم بعد اینکه اگ برای مصاحبه چاد ... بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم قبلشم همیشه کانتوی بلند داشتم و حجاب کامل و گاهی هم چادر الان دیگه همیشه چادری ام
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم قبلشم همیشه کانتوی بلند ... مثلا ابنجوری بگم قبولم میکنن؟؟؟؟ من رشتم تجربیه دوس دارم فرهنگیان مجاز شم ولی الان یکی بهم گف امسال سخت میگیرن ممکنه تو رد شی استرس گرفتم
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 بگونذر کرده بودم اگر قبول بشم چادر سر کنم و الان قبول شدم و چادری شدم قبلشم همیشه کانتوی بلند ... و اینکه عزبزم ببخشید دوباره سوال میپرسم صاحبش سخته؟؟؟ ممکنه مثلا مردم ی چیز الکی دروغ چیزی بگن زدم کنن با حرفاشون
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 مثلا ابنجوری بگم قبولم میکنن؟؟؟؟ من رشتم تجربیه دوس دارم فرهنگیان مجاز شم ولی الان یکی بهم ... تره سختگیر شدن بگو همیشه چادری ام و از الان تو کوچه محل چادر بپوش
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 و اینکه عزبزم ببخشید دوباره سوال میپرسم صاحبش سخته؟؟؟ ممکنه مثلا مردم ی چیز الک ... من با ازمون استخدامی قبول شدم چند سال پیش چ مصاحبش اون زمان سخت نبود ولی الان گویا خیلی سخت شده و دنبال برده و طلبه چادری میگردن نه ادم تحصیل کرده بیشتر میخان شست و شوی مغزی بدنتون
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 تره سختگیر شدن بگو همیشه چادری ام و از الان تو کوچه محل چادر بپوش 😂😂😂مشکل اینجاس اصلا خیلی کم میرم بیرون خیلی اگرم برم با ماشین میرم
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 😂😂😂مشکل اینجاس اصلا خیلی کم میرم بیرون خیلی اگرم برم با ماشین میرم اگر همسایه ها کسی نمیشناسدت بگو چادری ام چون تحقیقات میان دم خونتون
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 من با ازمون استخدامی قبول شدم چند سال پیش چ مصاحبش اون زمان سخت نبود ولی الان گویا خیلی سخت شده و دن ... 😑😑😑بنظرم بخون برای فیزیوتراپی بهتره اینجور ک انگار اوضاع داغونه
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 اگر همسایه ها کسی نمیشناسدت بگو چادری ام چون تحقیقات میان دم خونتون شهرمون نسبتا کوچیکه همه همو میشناسن
bbiniyar5 عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3991 😑😑😑بنظرم بخون برای فیزیوتراپی بهتره اینجور ک انگار اوضاع داغونه سر کارم باید خیلی حواست جمع باشه کلا نسبت به حقوقی که میدن خیلی ادم مجبوره نقش بازی کنه من که شخصیت محل کارم با خونه 180درجه فرق داره
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 سر کارم باید خیلی حواست جمع باشه کلا نسبت به حقوقی که میدن خیلی ادم مجبوره نقش بازی کنه ... خدا لعنتشونن کنه