2777
2789
عنوان

خونریزی شبکیه چشم بر اثر دیابت

10248 بازدید | 17 پست

سلام خانما همسر من مبتلا به دیابت هست دو هفته ای میشه که  یه چشمش خونریزی کرده متاسفانه و پزشک چند جلسه لیزر و تزریق تجویز کرده 

هفته ای یکبار باید لیزر انجام بده 

از اون هفته که اولین جلسه لیزر بود مادام میگه چشمش داره بدتر میشه میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره طبیعیه و طول میکشه که چشمش روند بهبودی رو کامل طی کنه یا مشکلی هست؟

خیلی نگرانیم البته دکتر بهش گفته چشمت خوب شده وونگران نباش ولی همسرم خیلی نگرانه منم شب و روز کارم گریه شده

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم براش حمد میخونم ان شا الله خوب بشه

خداخیرتون بده ممنونم

انشالله که همیشه سلامت باشید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

برای سلامتی چشم یه کلیپ هست از ایت الله بهجت 

یه نفر داشته مشکل بینایی پیدا میکرده بهش توصیه میکنه یه دعای کوتاه بخونه دستهاشو بزاره روی چشم هاش ایه الکرسی بخونه پیدا کن انجام بدید 

لایک نکنید .توروخدا 
استرس شاید داره 

خیلی استرس داره

من بیشتر از اون حالم خیلی بده

سرکار نمیرم بعضی روزا 

دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم اگه خودم اینطور بودم اینقدر عذاب نمی کشیدم من آدمیم که طاقت یه سرفشو ندارم

کاش حالش خوب بشه باهم بریم پابوس امام رضا (ع)

اللهم الجعلنی  فی درعکَ الحصینه التی تجعلُ فیها من ترید  سه بار صبح سه بار شب براش بخون م ...

ممنونم عزیزم🙏🏻🌹

برای سلامتی چشم یه کلیپ هست از ایت الله بهجت  یه نفر داشته مشکل بینایی پیدا میکرده بهش توصیه م ...

ممنون گلم از راهنمایی ارزشمندتون

گاهی از بنده های خدا کاری ساخته نیست و پزشک ها هم کاری از دستشون بر نمیاد واقعا توسل به خدا و ائمه بهترین درمانه

درمان رو انجام بدید دعا کنید درکنارش . فرداهم شهادته ازحضرت رقیه یباره شفاشو بگیر براش .

امید بهش بده نرو بشین گریه کن قیافتو ببینه قندش ازترس بالاتر میره چشمش بیشتر اذیت میشه .چیزیش نمیشه نمیخواد برااتفاق نیفتاده استرس بگیری .برو از یه دکتر دیگه هم سوال کن ببین اون چی میگه 

لایک نکنید .توروخدا 
درمان رو انجام بدید دعا کنید درکنارش . فرداهم شهادته ازحضرت رقیه یباره شفاشو بگیر براش . امید بهش ب ...

این هفته دوباره باید بره دکتر

این پزشک خوبیه همه هم راضین ازش

آره واقعا من همش بغض میکنم میبینمش دست خودم نیست خیلی سعی میکنم جلوی خودمو بگیرما ولی نمیشه

دکتر گفته چشمت خوبه یه کم باید رعایت کنی ولی از جلسه ای که لیزر کرده خودش حس میکنه بدتر شده شایدم از استرس اینطور فکر میکنه من مادام بهش میگم با یه جلسه و یه هفته که آدم چشمش خوب نمیشه طول میکشه

این هفته دوباره باید بره دکتر این پزشک خوبیه همه هم راضین ازش آره واقعا من همش بغض میکنم میبینمش د ...

وقتی به دکتر میگین که بدتر شده چی جواب میده تعجب نمیکنه ؟

لایک نکنید .توروخدا 
وقتی به دکتر میگین که بدتر شده چی جواب میده تعجب نمیکنه ؟

پس فردا وقت دکترشه