2777
2789
عنوان

خواستگاری و ازدواج بیاین لطفا

1029 بازدید | 39 پست

سلام یه خواستگار برام پیدا شده یه پسر مومن مودب با شخصیت و هرررر چقدر از خوبیاش بگم کم گفتم مهندسه فوق لیسانس داره و تو یه شرکت سازه های فلزی کار میکنه حقوقش خودش گفت طبق قانون کار ماشینم ثبت نام کرده دو سه ماه دیگه در میاد خیلیی بچه خوبیه خونواده خوبیم داره 

حالا خودش گفت اواخر سال ینی اسفند ماه میایم با خونواده دیدار اول ولی خونواده من میگن زود تر بگو بیان نشون بنذارن 

اون میگه یکم زوده  در حالی که ما الان داریم حرف میزنم سر خیلی مسائل تفاهم داریم ولی گفت بعد عروسی خواهرم و گرفتن ماشین یه بار میاد که باهم از  نزدیک حرف بزنیم و حالا خونوادم میگن دیره بگو زودتر بیان که تکلیفت مشخص بشه خب اخه اونم با اینکه خیلی ازم خوشش اومده ولی میگه یکم زمان بیشتر نیازه تا آشنا بشیم .. و اینکه در مورد مهریه حرف زدیم گفتم ۳۰۰ تا گفت زیاده ما تو خونواده ۱۱۴ تا میذاریم 

بعد اینکه خودش خونه نداره الان ولی تو طرح مسکن ملی شرکت کرده ۴۰ میلیون داده تا حالا 

اگه شما بودین با ۱۱۴ تا سکه قبوا میکردین ؟؟ هر چند واقعا خود این پسر عالیه و من هرگر مثلش پیدا نمیکنم من ۳۰ سالمه اون ۳۲ منم لیسانس مدیریت دارم و تک فرزندم و اون از یه خونواده پر جمعیت ..میشه راهنماییم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین الان بعضیا مهریه بالا نمیزارن دیگه منم ۳۳ ام من که سر مهریه توافق میکنم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم خیلی هم اصرار کنی بگی بیا اون آقا فکر میکنه خواستگاری نداری و مدام عجله داری

چون وقتی یه بار گفتی بیا و ایشون گفتن آشنا شیم دیگه لزومی نداره هی بهش بگی 

شرایطش معمولیه از لحاظ مالی

اگر خودت هم کارمند هستی میتونید با هم زندگی خوب بسازید

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍