2777
2789

بچه ها من شاغلم کار اداری دارم ولی از محیطش خوشم نمیاد و تایم کاریم خیلی بالاست 

میخوام یه چی یاد بگیرم که بتونم نیمه وقت کار کنم الان فقط به این نتیجه رسیدم اپراتور لیزر و دستیار دندان پزشک نیمه وقت کار داره نظر شما چیه اینکارو انجام دادید ؟

از مشکلات و مزایاش میگید

دندون بهتره 

من شخصا از اپراتور لیزر بودم خوشم نمیاد

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=306633377]اپراتور لیزر باید مدرک پیراپزشکی، تکنسین یا پرستاری یا یکی از شاخه های بیمارستان رو داشته باشی ولی ...[/QUOTE

چ جالب نمیدونستم

یعنی واقعن باید یکی از این مدرکا رو داشته باشن؟

[QUOTE=306633377]اپراتور لیزر باید مدرک پیراپزشکی، تکنسین یا پرستاری یا یکی از شاخه های بیمارستان رو ...

اره عزیزم

من میخواستم برم دوسه جا پرسیدم گفتن باید اینا رو داشته باشی 

و چون میگفتن از بهداشت میان بعضی وقتا برای مشاهده محل اگر مدرک نداشته باشی به مشکل میخوری 

کجا پرسیدی من سرچ کردم نیاز نبود اخه 

چندجا که اموزش میدن و خودشون هم به عنوان نیرو میگیرنت رفتم که هر چندجا اینو بهم گفتن 

گفتن درصورتی که بخوای توی خونه کار کنی مشکلی نیست ولی بخوای کلینیک بزنی نمیتونی