2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 86 پست
چرا؟مگه لولو؟

لولو نیست بیش از حد مذهبیه

یعنی چی حتی یه زنگ نزده؟

منم خواستگار مذهبی داشتم زنگ میزد محترمانه حرف میزد و محترمانه گفت دوس دارم چادر بپوشی منم گفتم نمیتونم و ردش کردم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبیه نمیاد بعدم بابام از اون بدتره مگه میزاره من باهاش جایی برم دلت خوشه ها

خب یکی به بابات بگه پسره صیغه کنه دیگه دستش بازه.اسم روت میمونه به قول قدیمیا..‌اما الان میشه بابات رابطه رو کنترل کنه مثلا تو خونه دیدار کنید واسه شناخت.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

باشه بالاخره آدم یه حسی پیدا میکنه  چه لزومی داره صیغه؟واسه آشنا شدن بدون صیغه هم میشه زمان گذ ...

وقتی قرار باشه همو نبینیم چه احساسی.بعدم خودمم میگم حالا صیغه محرمیت بخونیم باهم بریم بیاییم آشنا شیم نشدم نشد من که تاحالا دوس پسر نداشتم این باشه دوست پسرم😅

واسه همون گفته کسی نفهمه

اگر جور نشه پسره همه جا رو پر میکنه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

وای ترسوندیم

نه چه ترسی خب واقعیت سرسنگین برخورد که اگر پدر اجازه صیغه داد. سعی کن اجازه ندی از حد خودش عبور کنه. مثل اینکه خیلی خشکه مذهب آره؟؟ چند سالشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وقتی قرار باشه همو نبینیم چه احساسی.بعدم خودمم میگم حالا صیغه محرمیت بخونیم باهم بریم بیاییم آشنا شی ...

ظاهرا فکر بدی نیست اما فرقش اینه طرف ۱۰ تا دوست داره بقیه نمیدونن. اما صیغه رو اگر بگه دیگه کل اشناهات میگن حتما چه خبر بوده

فرستادم انشاالله مشکلت حل شه برامنم دعا کن

چشم الهم صلی علی محمد و آل محمد 

و اینکه اسی آشنایی نیازی به صیغه نداره مگه میخواد کاری کنه میشه بدون صیغه هم چندین ماه باهم باشین اخلاق هم دستتون بیاد 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
لولو نیست بیش از حد مذهبیه یعنی چی حتی یه زنگ نزده؟ منم خواستگار مذهبی داشتم زنگ میزد محترمانه حرف ...

خودمم ازهمین ناراحتم ی زنگ نزده اصلا وقتی قراره دونفر ازدواج کنن باید باهم حرف بزنن این می‌ترسه به گناه بیوفته