2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 86 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم ازهمین ناراحتم ی زنگ نزده اصلا وقتی قراره دونفر ازدواج کنن باید باهم حرف بزنن این می‌ترسه به گ ...

یه جا خوندم دونفر اگه به قصد ازدواج باهم حرف بزنن از نظر شرعی اشکالی نداره اون پسره چطوری مذهبیه که اینو نمیدونه؟

اولین جلسه خواستگاری هم باهات حرف نزد؟ تو اتاقی حیاطی جایی؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

فکر نکنم اینجوری باشه خانواده محترمی داره خودشم مشخصه من بیشتر مشکلم با لباسشه

بخشیدا ولی هنوز تکلیفت با شرایط اون روشن نیست/ یعنی نمیدونی میتونی یا نه، بعد میخوای صیغه کنی؟؟؟ 

یه جا خوندم دونفر اگه به قصد ازدواج باهم حرف بزنن از نظر شرعی اشکالی نداره اون پسره چطوری مذهبیه که ...

چرا حرف زدیم یکی دوبار کار مهم داشته زنگ زده ولی خب تا حالا صمیمی نشده ی زنگ بزنه حالمو بپرسه ازاخلاقاتو روحیاتم بپرسه من بتونم ازاون بپرسم من که نمیشه همش زنگ بزنم اون باید بزنه بخدا کلی سوال دارم نمیدونم چه طوری ازشبپرسم

بخشیدا ولی هنوز تکلیفت با شرایط اون روشن نیست/ یعنی نمیدونی میتونی یا نه، بعد میخوای صیغه کنی؟؟؟&nbs ...

چکار کنم خواهر بدبختم کسی نمیزاره خودم واسهزندگیم تصمیم بگیرم

بچه ها اون آخونده بود شبکه ۳ خیلی سال پیش پنج شنبه ها نیومد در رابطه به ازدواج مشاوره میداد، اسمش چی بود یادم رفته

یادمه اون می‌گفت صیغه نکنین

۱- دلبستگی ایجاد میشه (یعنی به محض محرم شدن خدا ی مهری تو دلتون می‌ذاره، به این ربطی ندارد که اونو ببینی بعدش یا نه، ببین مهر و محبت با خودش میاره) 

۲- می‌گفت بعد صیغه دیگه خانواده اون تو رو عروس خودشون میدونن، و ممکنه مثلاً پدرش بیاد بوست کنه و...

اینا رو یانه گفت👆

سه هم که بچه ها گفتن فکر کن نشه، بعد به شوهر آیندت میگی یا نه؟ اگه از ی جایی فهمید چی؟ اگه خودت وا دادی و رابطه تون نزدیک شد چی؟

ببین صیغه هیچ فرقی یعنی هیچ فرقی با عقد دائم نداره هاااا

بچه ها اون آخونده بود شبکه ۳ خیلی سال پیش پنج شنبه ها نیومد در رابطه به ازدواج مشاوره میداد، اسمش چی ...

اگه صیغه هم نکنم بابام نمیزاره زیاد باهم حرف بزنیم بعدم من شناخت پیدا نمیکنم ی ماه دیگه هم بابام میگه عقد کنید اونجوری که بدتره به نظرم

چکار کنم خواهر بدبختم کسی نمیزاره خودم واسهزندگیم تصمیم بگیرم

وا یعنی چی دختر

محکم باش

الکی گریه کن

بگو منو بدبخت نکنین

(البته اگه نمی‌خوای) خوب فکراتو بکن که بعداً پشیمون نشی، عین این همه خانوم متاهل با یکی دو تا بچه بگی منو به زور دادن من نمی‌خواستم

اگه واقعا نمی‌خوای اعتصاب غذا کن

چه می‌دونم تاپیک بزن تا بچه ها راهنماییت کنن 🤗

بچه ها اون آخونده بود شبکه ۳ خیلی سال پیش پنج شنبه ها نیومد در رابطه به ازدواج مشاوره میداد، اسمش چی ...

حالا باباشم ی بوس کنه منو که عیببی نداره داره؟😉

اسی اینجور سوالا رو که نباید اینجا تو نی نی سایت بپرسی اینجا پر از آدم های هست که خیانت دیدن خیانت کردن شراب میخورند مواد میزنند با دوست پسرشون رابطه دارند و.......... باید بری با همسر یک طلبه صحبت کنی......... اگه خواستی راهنماییت میکنم 

اینجا راهنمایت نمیکنند فکر و دغدغه دیگه هم بهت اضافه میکنند

خدایا شکرت   در پناه خودت حفظش کن