2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 86 پست
بابامم میگه بهتره.اخه خاستگارم به شدت مذهبیه تو این مدت شماره منو داشته ی زنگ بهم نزده

فرار کن از این آدم 😑

خودت چطوری هستی؟ عین اونی یا معمولی؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه میخوان کاری کنن بیچاره هاا.. موقته دائم نیست که

باشه بالاخره آدم یه حسی پیدا میکنه 

چه لزومی داره صیغه؟واسه آشنا شدن بدون صیغه هم میشه زمان گذاشت

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم قبول نکن چون شما همسرش میشی و بعد اگه قرار بر ازدواج نشد چی؟؟؟ بگو بدون صیغه هم میشه آشنا شد

آخه هم ما هم اونا مذهبی هستیم پسره ند وقتهشماره منو داره نکرده ی زنگ بزنه 

اها بیشتر که نمیشه نزدیکیمون؟

ببین اجازه نزدیکی بیشتر نده فقط اگر درحددیه دست دادن کافیه بغل و... اجازه نده تا خوب شناهت پیدا کنی. رفتاراشو بشناسی تا بعداز عقد دائممممم. نیا ی اینجا بگی گولم زد و... داریم میگیم کاملا سنگین سلام خداحافظ و شناخت اخلاقیات.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
باشه بالاخره آدم یه حسی پیدا میکنه  چه لزومی داره صیغه؟واسه آشنا شدن بدون صیغه هم میشه زمان گذ ...

حالا استارتر و میگیم کاری نکنه بلاخره عاقله باید بدونه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببخشین اسی داغونم ... 

اگر پیاممو دیدین یه صلوات مهمونم کنین دعا کنین از ته دلتون س برگرده . بفهمه سوال تفاهم بوده 

اسمم تیام 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
عزیزدلم عقد موقت هم مثل عقد دائم مهریه میخواد یعنی چی قبول نکنه  از شرایطش هست

خوب اره ولی میگم شاید پسره بگه که ما فقط برای آشنایی صیغه میشیم و اینا من اعتماد ندارم... 

اگه هم مهریه کنه یه مهریه خیلی کم راضی میشه 

حالا استارتر و میگیم کاری نکنه بلاخره عاقله باید بدونه 

من تجربه دارم

میدونم که خوندن صیغه باعث وابستگی یا دلبستگی میشه و اگر اوکی نشه اسی ضربه میخوره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
صیغه محرمیت واسه بیشتر آشنا شدن فقط بوی ی چیزو میده چقدر پررو تشریف داره بگو میخوای آشنا بشیم بریم ک ...

مذهبیه نمیاد بعدم بابام از اون بدتره مگه میزاره من باهاش جایی برم دلت خوشه ها