2789
عنوان

بهش زنگ زدم 💔

870 بازدید | 45 پست

چند دقیقه پیش 

زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده دیگه نمی تونم

نیم ساعت فقط گریه کردیم یعنی دریغ از یه کلمه حرف اونم خیلی احساسی بود و خیلی گریه کرد

آدم مغروریم ولی نمیدونید الان چقدر سبک تر شدم

حتی الانم که دارم می نویسم اشک میریزم

من حالم خوب میشه یعنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چته عزیزمممم

اون کی بوده؟ 

اگه ولت کرده چرا گریه میکرده؟ 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

کاش منم جدا شم حالم خیلی بده 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲
چته عزیزمممم اون کی بوده؟  اگه ولت کرده چرا گریه میکرده؟

نامزدم😭

ولم نکرد من خودم پیاز داغ زیاد کردم کات کردم اون بازم اصرار کرد گریه کرد ولی برنگشتم الان بعد ۳ ماه یهو افسرده شدم اونم عاشقم بود😭

نامزدم😭 ولم نکرد من خودم پیاز داغ زیاد کردم کات کردم اون بازم اصرار کرد گریه کرد ولی برنگشتم الان ...

منم دوسش دارم همه زندگیمه عزیزمه جونمه بدون اون میمیرم میدونم دارم دیگه خیلی چرت میگم ولی حالم خیلییی بده😭😭😭😭