2777
2789
عنوان

بهش زنگ زدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 45 پست
تاپیک قبلتو دیدم،اون اگه عاشقت بود چرا از ایران رفت؟

اون خیلی وقته رفته قبل اینکه منو ببینه 

قرار بود منم برم ولی نشد  حتی فرصت نشد ازدواج کنیم یه وابستگی شدید داریم بهم ولی بخاطر شرایط نمیتونیم پیش هم باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدم😭 ولم نکرد من خودم پیاز داغ زیاد کردم کات کردم اون بازم اصرار کرد گریه کرد ولی برنگشتم الان ...

چراااااااا اخههههههه

برگرددددددد اگه حس میکنی نیازه

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
چراااااااا اخههههههه برگرددددددد اگه حس میکنی نیازه

همه چی داشت خوب پیش میرفت من برای آشنایی با یکی دوست شده بودم کنکور رتبه عالی اوردم میخواستم برم ترکیه جشن عقد دوستم یهو انگار طلسم شدم 

همه چی داشت خوب پیش میرفت من برای آشنایی با یکی دوست شده بودم کنکور رتبه عالی اوردم میخواستم برم ترک ...

حالم بد شد بی دلیل سر همه داد زدم جیغ زدم گریه کردم حس کردم دلم برای یکی تنگ شده هرچی فکر کردم دیدم نه قلبم فقط برای این پسر پر میکشه😭💔

من یه دوستی دارم هند پزشکی میخونه ‌دوست پسرش ایرانه 

باهم رلن 

رابطه لانگ دیستنس دارن سخته وگریه می‌کرد ولی وقتی میاد ایران دل تنگیش رفع میشه ‌باحال خوب میره 

پسره هم گاهی میره ولی ۲ساله که نرفته پیشش فقط دوستم نیاد 

اوناهم کات کرده بودن بخاطر دوری ولی دووم نیاوردن ودوباره برگشتن بهم 

همه چی داشت خوب پیش میرفت من برای آشنایی با یکی دوست شده بودم کنکور رتبه عالی اوردم میخواستم برم ترک ...

واااااا

کنکور رتبه چند؟ و چند سالته و رشتت؟ 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
نگو اینجوریییییییی خدانکنه وای ینی میشه فردا برگردین به هم  غصه نخور فداتشم فردا باهاش قشنگ ...

نمی‌دونم قراره چی بشه 

حتی اگه برگردیمم از هم دوریم باز همون داستانا

واااااا کنکور رتبه چند؟ و چند سالته و رشتت؟  

واقعا توانشو ندارم بگم

ولی پسره خیلی دوست داشت درس بخونم خیلی حمایتم کرد وقتی رتبم فهمید خیلی ذوق کرد 

نزدیک ۲۰۰ شدم تجربی

چقدر شبیه ما ولی تا کی اخه ادم خسته میشه پژمرده میشه😭

وقتی گریه می‌کرد وزجه میزد هم پژمرده می‌شد 

حالش خیلی بد بود 

الان امید به وصال دارن 

دنبال رو به راه کردن زندگی مشترک هستن