2777
2789
عنوان

دردو دل برای ظاهر شوهرم

378 بازدید | 26 پست

سلام من نزدیک ۳ ساله ازدواج کردم شوهرم از اول که اومد خواستگاریم کچل بود😔 ، قیافه هم نداره یعنی اصلا جذاب نیست دماغشم کجه ، نمیدونم چرا الان اینارو دارم میگم ولی به اصرار پدرم که پسر خوبیه و فلان ازدواج کردم خداروشکر اخلاق و بقیه چیزاش خوبه درسش و هوشش خیلی خوبه از لحاظ موقعیت کاری هم خداروشکر خوبه ولی خب مدتیه از تظر مالی و شغلش اوکی نیست، من اصلا اینا واسم مهم نیست حس میکنم دزگه واسم جذاب نیست به خودش نمیرسه تیپ نمیزنه ‌‌‌‌.... دوست دارم بگم بهش حداقل دماغشو عمل کنه ولی مشکل مالیش هم هست و اینکه اگه خدایی نکرده دماغش خوب نشه یا اتفاقی همش منو مقصر میدونه که من زورش کردم به اجبار بره عمل کنه، نمیدونم چیکار کنم واسه ی موهاش خودش تو فکرش هست ولی بینیشم اذیتم میکنه ....‌دوس ندارم واقعا حس بد به خودم منتقل کنم ولی اخه این همه مردایی رو میبینم ک به ظاهرشون اینقد اهمیت میدن دوس ندارم به کسی غیر همسرم جذب شم .‌‌‌‌‌‌...میخوام واسم بهترین باشه ولی.‌‌‌‌‌‌....😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید اینو

گزارش بزنید برام حذف شهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/11620416/خودکشی-یا-زندگی-نفرت-انگیز

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

کلا کچل هست یا نه فقط از جلو؟

چند سالشه؟

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

نمیدونم بفرست بره از این کلاه گیسا که یک ماهه میچسبونن بزاره

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

همین که آدم سالمیه خداتو شکر کن ... تازه بعد سه سال یاد ظاهرش افتادی؟  .... میتونه هروقت پول دستش اومد شروع کنه تغییرش بده ... البته کاشت مو خیلی درد داره ... عمل بینی هم اگه انقدر رو مخته دیگه نگران سرکوفتش نباش 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
دیگه پذیرفتیش  الان چه وقت این حرفاس

نمیدونم واقعا همسرای دوستامو میبینم تازه ازدواج کردن ، ناامید میشم دوستام میگن قرار بذاریم با شوهرامون بریم بیرون ولی من خجالت میکشم😔

به نظرم چون شما از اول به خاطر شغل و صرف اینکه ادم خوبیه زنش شدی الان اگه اینارو از دست بده فکر میکنی که دیگه دوسش نداری سعی کن بخاطر خوبی های خودش دوسش داشته باشی نه موقعیتش

ولی خب میتونی غیر مستقیم بهش بگی بهش اعتماد به نفس بدی یا خودت واسش لباس انتخاب کنی 

درمورد عمل بینی و اینام باید خودش بخواد مگه نمیگی اوضاع شغلی و مالیش خوبه پس چرا میگی مشکل هست؟یعنی منظورت اینه دوست نداره هزینه کنه؟

اجازه میدی قسسسمت بدم بیخیال ظاهرش بشی??

همسر من خیلی خوش قیافه س هرچند به خودش نمیرسه و من خودم همیشه باید مراقب سرو ریختش باشم ولی اخلاقش افتضااااحه گند 

تو جوونی پیرم کرده 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..