2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی کار سختیه.

باید یه کهنه شور هم بخری چون نمیشه که تو دست بشوری.

تازه پای بچه بدجوری میسوزه .کلی هم باید خرج کرم سوختگی کنی. 

یکم پول هاتون رو مدیریت کنید از پوشک بچه نزنید.

گناه داره بچه.

تازه کهنه جیش رو نگه نمیداره همش پس میده خونه زندگیت نجس میشه.

😐واقعا؟عجب  بچه از وقتی هنوز دنیا نیومده کلی خرج داره چ برسه بعدش  آزمایش دکتر سونو دار ...

نه واقعا سنگین نیست الکی کلاس نمیزارما چون اگه الکی اهل کلاس گذاشتن بودم همین مای بیبی هم نمی‌گفتم که برامون سنگینه

حساسیت نداده بچت؟ خودت سختت نیست؟ من همین الان تصمیم گرفتم کهنه ببندم دلم واسه شوهرم سوخت

نه اصلا حساسیت نگرفته تا الان والا سخته دروغ چرا ولب عادت میکنی ببین از داروخونه محافظ کهنه بخر ۵۰ تایش میشه حدود ۴۰ تومن ولی وقتی رو کهنه میزاریش کمتر کثیف میشه مخصوث برا پی پی 

ولی بچه راحتتره چون مداوم عوضش میکنی و دیگه نمیسوزع

من فقط،شبها بچمو پوشک میزنم که تا صب راحت بخوابه

دلت برای شوهرت نسوزه .مرد وظیفه اش کار کردنه .بذار بدونه که باید کار کنه برای رفاه زن و بچه اش. از یکسری مسائل و خواسته ها در برابر مرد کوتاه نیا.

مرد باید برای رفاه شما پول در بیاره.

شما فکرش رو نکن، به بچه ها و خودت فکر کن. اولویت پدر و مادر بچه ها باید باشند البته تا وقتی که کوچیک هستند و مستقل نشده اند.

این نظر منه عزیزم.

من کهنه شور هم خریدم ولی بی فایده اس خودم بادست دو دقه میشورم ببین کهنه شور باید وایسی کهنه های بچه جمع بشه بعد پودر مخصوص ماشین بزنی که اونم کلی هزینش رفته بالا

بعدش چندبارکهنه شور بشوره کهنتو داغون میکنه

والا سخت نیس ببین اگه مثه من گرفتاری مالی داری 

دلت برای شوهرت نسوزه .مرد وظیفه اش کار کردنه .بذار بدونه که باید کار کنه برای رفاه زن و بچه اش. از ی ...

راست میگی ادم یه جاهایی هم از خوبی خودش پشیمون میشه بهت حق میدم منم این حسو تجربه کردم حس پشیمانی رو