میدونم تاپیک قدیمی ولی نیاز دیدم بگم ،مثال من شیر نداشتم شیرخشک دادم ،قطره ویتامین که همیشه مرکز بهداشت نمیده ،بعدش سرلاک شروع کردم ،بعد غذا خور شد باید گوشت بدون چربی همون فیله میخریدم برا پسرم ،مرغ و بلدرچین ،تخم مرغ و هنوزم و بعد یک سالگی هر روز باید یه لیوان حداقل شیر بخوره اینا همه خرج مای بیبی فقط ۱ مورد و در ضمن پسر من عاشق مغزیجات و گاهی لج میکنه بادوم نمیتونم نخرم چون چیزی مثل پفک ازم نمیخواد یه خوراکی مفید میخواد خلاصه بچه خیلی مخارج داره جدای از چکاپ و خدای نکرده دوره مریض شدن ،من واقعا اولویت زندگیم پسرم ،سعی کن به هیچ عنوان بچتو فدای نداری پدرش نکنی چون اون بچه به خواست شما اومده نه خودش،موفق باشی
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
میدونم تاپیک قدیمی ولی نیاز دیدم بگم ،مثال من شیر نداشتم شیرخشک دادم ،قطره ویتامین که همیشه مرکز بهد ...
والا ندارهم نیستیم فقط چون یخورده زود اومد به زندگیمون و ناخواسته بود پدرش یکم یجوریه وگرنه منکه مشکلی ندارم و همه این چیزا که گفتی میخریم خودمونم همیشه میخوریم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میدونم تاپیک قدیمی ولی نیاز دیدم بگم ،مثال من شیر نداشتم شیرخشک دادم ،قطره ویتامین که همیشه مرکز بهد ...
عزیزم ببخشید سوال میپرسم منم دخترم شیرخشک میخوره از یه سالگی ب بعد شیر پاستوریزه میدین یا دوسالگی؟
از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶♀️