2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

707 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من خودم زیاد اعتقادی ندارم اما یکی از دوستام میگه ممکنع طلسم اتفاق افتاده باشه 

اینکه خواهر من ۲۲سالشه همین تیر  نامزد کرد 

درس شب خاستگاری دعوای بدی با بابام داشت 

شب بله برون دعوا بود 

شب مهمونی دعوا بود 

شب خرید برای داماد دعوا بود که خواهرم خودکشی کرد 

امروزم یه خورده جهیزیه داشت مامانم گفت به من برم  یه نگا بندازم ببینم چی کم داره که بخره و دوباره دعوا شد 

دوستم میگه ممکنه طلسمی جادویی چیزی باشه  شما اطرافتون اینحور چیزی دیدین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا کسی که خودکش کنه آلودگی ماورایی داره عزیزم چون او اجنه شیطانی میخواد که روح رو تسخیر کنه افکار منفی و خودکشی رو براش عادی می‌کنه و کلا هر چی خلاف قرآن باشه ببین چند تا آیه احترام و مهربانی به پدر و مادر گفته اینم دعوا رو براش عادی میکنه

علائمش چی بود 

همش سردرد دارم بیحالم افسره ام همش دعوا میکنم با بقیه هرجا دنبال کار هستم پیدا نمیشه رزقو روزی ندارم ازدواجم جور نمیشه هی الکی الکی خاستگاری بهم‌ میخوره و ی عالمه درد رو دلم... 

کلا کسی که خودکش کنه آلودگی ماورایی داره عزیزم چون او اجنه شیطانی میخواد که روح رو تسخیر کنه افکار م ...

نه اصلا دعوا از طرف خواهرم نیست بلکه از طرف پدرم و برادر هام و به قصد کشتن خواهرم 

اشتباه متوجه شدم من قبل خواستگاری خوب بودن با هم

نه کلا خانواده من دختر دوست نیستن 

کلا خیلی بدی کردن در حق خواهرم خیلی زیاد 

اما از بعد خاستگاری خیلی روزگارش بدتر شده هیچ خوشی ندیده هرمناسبت که بشه یه دعوا و حمله به خواهرم و فحش و نفرین 

دقیقا منم همش تو فکر خودکشیم 

عزیزم روح و هاله خودتو با ذکر و دعا و قرآن.و نماز قوی کن بزار دور شن ازت اگه سنگینی زیاده نمیتونی قرآن و نماز بخونی با صلوات شروع کن و کم کم پیش برو توی نور و روشنایی روح تا سیاهی و تاریکی این انرژی ها ی منفی ازت دور شه گلم هیچ چی جز قرآن اونا رو ازت دور نمیکنه

نه کلا خانواده من دختر دوست نیستن  کلا خیلی بدی کردن در حق خواهرم خیلی زیاد  اما از بعد ...

انشالله درست میشه فقط برا باطل کردنش اگه بود پیش هر کسی نرین 99درصد کسایی که سحر و باطل میکنن خودشونن از جن کافر استفاده میکنم که بد تر می‌کنه کارو کسی که با زعفرون قلم بزنه و فقط قرآن بخونه و با گلاب کارشون انجام میده و اسپند و کندر درست تره کارش کسی که بیاد بگه با ادرار  و مدفوع سگ و چال کردن تو قبرستون و دعا زیر در و زیر تخت و اینا همش شیطانی کاره و اگه اسم کسی رو آورد گفت فلانی نوشته اینم شیطانی کاره چون بد تر کینه و نفرت و زیاد میکنه

عزیزم روح و هاله خودتو با ذکر و دعا و قرآن.و نماز قوی کن بزار دور شن ازت اگه سنگینی زیاده نمیتونی قر ...

روزی ۴ تا سوره دارم میخونم از قران سوره های زیاد، ن کوتاه و همچنین بقره گوش میکنم هیچ اتفاق خوبی نیوفتاده همون وضعی ک بود هست خسته شدم هرچقدم التماس خدا میکنم نجاتم بده انگار ن انگار😭