2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه استخوانیه شماهم قصد عمل با جهاندیده داری؟ اینجا هرچی تتپیک میزنم هیچکس چیزی نمیگه

بله منم قصد عمل دارم بین چندینتا دکتر موندم نمیدونم کار کی خوب میشه جهاندیده هم تعریفشو شنیدم بینی گوشتی خوب درمیاره اما نمیدونم همه میگن زیاد تغییری نمیکنی

هزینه عمل ب شما چقد گفتن 

واللا منم تاپیک میزنم اصلا کسی نمیاد فقط چن نفر خدا خیرشون بده چنتا دکتر معرفی کردن نمیدونم چیکار کنم

بله منم قصد عمل دارم بین چندینتا دکتر موندم نمیدونم کار کی خوب میشه جهاندیده هم تعریفشو شنیدم بینی گ ...

فعلا گفت ۶۰ تومن

پارسال همین موقع ۲۵ تومن بود اشتباه کردم عمل نکردم

دیروز زنگ زدم برا اخر شهریور بهم وقت مشاوره داده

بله منم قصد عمل دارم بین چندینتا دکتر موندم نمیدونم کار کی خوب میشه جهاندیده هم تعریفشو شنیدم بینی گ ...

الان تاپیک هاتو خوندم 

ببین پیش بابک محی و شهریار یحیوی اصلا نرو 

یحیوی خیلی ناراضی داره محی تازه کاره یسره تو اینستا پیج دکتر محی به من درخواست فالو میده

تازه کاره میخواد دیده بشه تبلیغاتم واسش زیاد شده

من یه دکتر پیدا کردم برا گوشتی ها خوبه کلا تخصصش گوشتیه رفتم مطبش گوشتی هارو خوب در اورده بود اما یه استخوانی بود که سوراخ های دماغش قرینه نبود و خراب بود که از قبل عمل همونطوری بود نمیدونم چرا دکتر درستش نکرده بود 

برو اینستا کاراشو ببین دکتر صالح راد 

ولی خودت چند بار برو مطب بشین و یکی یکی هرکی اومد برو کامل نگاش کن و باهاش حرف بزن و عکس قبل شو ببین و عکس بدون چسب بینی

چون با چسب خیلی فرق میکنه تا بدون چسب

الان تاپیک هاتو خوندم  ببین پیش بابک محی و شهریار یحیوی اصلا نرو  یحیوی خیلی ناراضی داره ...

خیلی ممنونم عزیزم والا من رفتم روم نمیشد برم ازشون بپرسم 🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه بهمم گفت زیاد تغییر چندانی نخواهی کرد 

نمیدونم کدوم دکتر برم ک خوب باشه ولی ممنون ک بهم گفتی میرم ببینم توکل بخدا اوکی بشه ممنون عزیزم❤️❤️

نه استخوانیه شماهم قصد عمل با جهاندیده داری؟ اینجا هرچی تتپیک میزنم هیچکس چیزی نمیگه

سلام من پیشش عمل کردم اصلا راضی نیستم واقعا هیچ تغییری نکردم، اکثر مریضاشم دیدم واقعا اکثرا تغییر آنچنانی نکرده بودن، جهاندیده فیس کلی و زیباییو درنظر نمیگیره، فقط بلده قوز ورداره... من خواهرامم گوشتی بودن رفتن جایی دیگه ایقد خوشگل شدن.. بنظرم برید جاییکه حداقل تغییر کنید، واقعا ارزش نداره قبل عمل خیلیا گفتن نکن ولی باور نکردم.. الکی میگن گوشتیا زیاد تغییر نمیکنه اگه عمل برا دماغ گنده ها نیس پس برا کیه

ببین اصلا گول دکترای گرونو نخور اینا فقط ادا اصولن میخوان با قیمتای بالا خودشونو تاپ نشون بدن، اتفاقا دکترای ارزون بهتر درمیارن

سلام من پیشش عمل کردم اصلا راضی نیستم واقعا هیچ تغییری نکردم، اکثر مریضاشم دیدم واقعا اکثرا تغییر آن ...

تو فقط اسم جهاندیده رو سرچ میزنی هرجا ببینی میای بد میگی 

همین امروز تو تاپیک خودم در مورد جهاندیده اینارو گفتی چرا اونجا ریپلای کردم جواب ندادی 

حداقل جواب بده بهت گفتم عکس دماغ تو بفرس

لاقل عکس بده بدونیم چ طور شده ک انقدر ناراضی هستی شاید از نظر خودت خوب نباشع ولی اونا ک طبیعی دوس دارن دماغ تو دوس داشته باشن

تو فقط اسم جهاندیده رو سرچ میزنی هرجا ببینی میای بد میگی  همین امروز تو تاپیک خودم در مورد جها ...

من هرجا اسم جهاندیده باشه از تجربه ناموفقم مینویسم تا بقیه گولشو نخورن، نه تنها از نظر خودم از نظر بقیه هم هیچ تغییری نکردم، تا الان ده نفر منو دیدن درکمال تعجب گفتن عه چرا هنوز دماغتو عمل نکردی😑😑 درحالیکه شیش ماهه عمل کردم!!! عکسای پیجشو ببین خوب دقت کنی هیچ تغییری تو فیس کلیشون نداشتن. حالا اگه دوس دارید برید عمل کنید

اخه دکتر ک دماغ گوشتی عمل کنه کارشخوب باشه نمیشناسم

سلام بینی من پرکار بود قوز داشت نوکش هم گوشتی بود 

پیش دکتر جهاندیده  عمل کردم  بااینکه کلی ورم داره ولی خیلی راضی ام. طبیعی میخوای دکتر کارش طبیعیه و عالی.هرکی منو میبینه محاله نپرسه کجا عمل کردی بااینکه کلی ورم داره باز اون حال عکسمم گذاشت تو پیج بدون فتوشاپ.

من تا الان ۴بار مطبشون رفتم واس گچ و چسب و...... هرکی رو دیدم بینی طبیعی و عالی بوده. بینی خودته فقط عیباشو درست میکنه مثل قوز و افتادگی نوک بینی و..... تیغه رو زیاد باریک نمیکنه چون احتمال گرفتگی بینی هست تنفس خیلی مهمتر از خوشگلیه بنظرم. 

سلام بینی من پرکار بود قوز داشت نوکش هم گوشتی بود  پیش دکتر جهاندیده  عمل کردم  باای ...

عزیزم سلام خوببن؟ شما کی عمل کردین؟ من اخر ابان وقت عمل دارم با دکتر جهاندیده ولی کارشون رو از نزدیک ندیدم یه مقدار استرس دارم اما خگد دکتر گفت بینیت واسه عمل خیلی خوبه 

منم بینی طبیهی میخوام که فقط عیبهاش رفع بشه ولی بازم میترسم تغییر نکنم