2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ لباس بچگانه

| مشاهده متن کامل بحث + 8295 بازدید | 40 پست
من دارم از وسط مسیری که شما میخواید شروع کنید مینالم . حتما اول بازار تون رو پیدا کنید.مطمئن بشی ...

منم از همین میترسم که بمونه رو دستم 

جنس ضعیف بیارم میترسم تقاضا نداشته باشه 

جنس خوب هم مسلما گرونتره بازم میترسم نخرن 

روستا هم که جمعیت انچنانی نداره 

منم از همین میترسم که بمونه رو دستم  جنس ضعیف بیارم میترسم تقاضا نداشته باشه  جنس خوب هم ...

سعی کن مهارت یادبگیری و از اون درآمد داشته باشی.

حتما و ان شاءالله که پر از سوده .

ولی اگر زمانی به  احتمال کم موفق نشی حداقل  جنسی رو دستت نمونده ،ضرر مالی برات رقم نخورده.

من دیگه الان از حرص دلم  لباس بچه م لک  میشه  یکی دیگه از جنس هام رو براش میارم.

شوهرم همش میگه غصه نخور همه رو تن بچه های خودمون میکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن مهارت یادبگیری و از اون درآمد داشته باشی. حتما و ان شاءالله که پر از سوده . ولی اگر زمانی ب ...

قبلا کلاس خیاطی رفتم ولی متاسفانه وسطاش مجبور شدیم برگردیم شهرستانمون و نیمه کاره موند اینجام کلا کلاسای فنی حرفه ای نداره متاسفانه 

واقعا از نظر روحی دیگه نمیتونم تو خونه بشینم تو فکر کارم یا دانشگاه  ولی خب هر کدوم مشکلات خودشو داره 

قبلا کلاس خیاطی رفتم ولی متاسفانه وسطاش مجبور شدیم برگردیم شهرستانمون و نیمه کاره موند اینجام کلا کل ...

۱۳۰ تومن کلی جنسه که حیفه واقعا مغازه میزدی بیشتر تو دید بود فروش میرفت 

قبلا کلاس خیاطی رفتم ولی متاسفانه وسطاش مجبور شدیم برگردیم شهرستانمون و نیمه کاره موند اینجام کلا کل ...

بیکاری بدترین دشمن ذهنه .

من خیلی ضربه خوردم .

منم عاشق رشته های پیراپزشکی بودم .بعد از چند سال تلاش بهش نرسیدم 

چهار سال رفتم دانشگاه  مهندسی نرم افزار خوندم .

سرمایه‌ م رو هم برای مغازه گذاشتم الان هم با کلی جنس رو دست مونده  فقط به تلاش های نامربوطم فکر میکنم .

عمر و سرمایه و انگیزه و ...

هر بار به یه در زدم و آخرش هیچی به هیچی 

حتما مشغول شو ولی خوب فکر کن بعد تلاش کن

اگر مجردی و خانواده ی حمایتگر داری که از هفت دولت آزادی ولی وقتی متاهل باشی همه چی فرق میکنه 

همه چیز رو بسنج که بهترین راه و انتخاب رو داشته باشی 

۱۳۰ تومن کلی جنسه که حیفه واقعا مغازه میزدی بیشتر تو دید بود فروش میرفت 

خداوند حق رو بهتر میدونه ولی شریک م به این روز انداختم .

دوستم بود .کلی برنامه ریختیم .کلی تلاش کردیم تا مغازه زدیم .بعد از سه ماه از بازکردن مغازه منی که ۱۵ ماه منتظر بچه بودم باردار شدم .

نتونستم خودم برم ولی فروشنده میگرفتم  و تو شیفت های من میرفت مغازهو حقوق ش رو از جیب میدادم .

یه سال که گذشت  شریکم زد زیر همه چیز و جدا شدیم .

ولی من چون بچه کوچیک دارم نمیتونم حضوری برم .

همسرم هم با مغازه مخالفت میکنه میگه تو نیاز مالی نداری و اگه مغازه بزنی بچه مون اذیت میشه .

درست هم میگه

ولی کاش ته قلب و نظرشون رو قبل از اینکه طلا هام رو بفروشم و بکنم تیکه لباس میدونستم .

فکر میکردم شریکم بامعرفته و آدم حسابی،

فکر میکردم همسرم تا آخرش پشتم باشه ....

ولی 

خداوند حق رو بهتر میدونه ولی شریک م به این روز انداختم . دوستم بود .کلی برنامه ریختیم .کلی تلاش کرد ...

سلام عزیزم میتونم جنساتو ببینم

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خداوند حق رو بهتر میدونه ولی شریک م به این روز انداختم . دوستم بود .کلی برنامه ریختیم .کلی تلاش کرد ...

سلام عزیزم ، خوبی؟ پست هات رو خوندم ناراحت شدم ، چه محصولی رو میفروختی؟ لباس یا آرایش؟ من ادمینی میکنم میتونیم با هم همکاری کنیم ، پیج اینستا میزنم و ادارش میکنم ، اونطور که میگم از محصول فیلم و عکس بگیرین بزارم داخل پیج ، هر فروشی که داشتیم به کارت شما واریز می‌کنند و شما ارسال میکنید این وسط پورسانتی کار میکنم بعد اگه خدا خواست و فروشمون خوب بود  حقوق ثابت برام در نظر بگیر ، اگه پیشنهاد یا نظر دیگه ای دارین بگین ، اینطوری جفتمون میتونیم به درآمد برسیم

سلام عزیزم ، خوبی؟ پست هات رو خوندم ناراحت شدم ، چه محصولی رو میفروختی؟ لباس یا آرایش؟ من ادمینی میک ...

الکی نوشته انگار 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ، خوبی؟ پست هات رو خوندم ناراحت شدم ، چه محصولی رو میفروختی؟ لباس یا آرایش؟ من ادمینی میک ...

ممنونم عزیز .

خودم  دیگه دارم هماهنگ میکنم کار هام رو که به فروش اینترنتی م هم برسم که خداروشکر عملکرد و فروشم بهتر شده شما هم موفق باشید