2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ لباس بچگانه

8286 بازدید | 40 پست

سلام به همگی

بچه ها من یه هفته میشه پبج اینستا زدم هر روز کم کم دارم پست میذارم چیدمان پیجم رو درست کنم بعد بدم تبلیغات

یه سری کارا بصورت همکاری گذاشتم یه مقدار هم جنس وارداتی اورجینال سفارش دادم آخر این هفته میرسه عکاسی میکنم میذارم داخل پیج، از دوستانی که آنلاین شاپ دارند بنظرتون چقدر زمان میبره به درآمد برسم.

و اینکه نیاز هست به دوره ای چیزی برم؟؟؟

با اجازه استارتر میشه بیاید تاپیک آخرم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا اگه آدرس پبجم رو دیدین

لطفاً منو حمایت کنید تو اینستا دنبالم کنید من بعنوان شغل دوم این کار رو شروع کردم

آخه علاقه‌دارم.

آدرس پیجم اینه

Loyal.kids

خودم جنس میارم خیلی ارزون هستن نصف قیمت بازار نه همکاری نمیکنم با کسی خواستی کمکت میکنم 

ممنونم عزیزم من رفتم 20تومن جنس گرفتم ولی دلسردم کردن دارم پس میفرستم شانس آوردم طرف قبول کردم

برادر زادم تو کار عمده فروشی لگ و لباس زنانه هست وارداتی میخوام اونو شروع کنم

خودم جنس میارم خیلی ارزون هستن نصف قیمت بازار نه همکاری نمیکنم با کسی خواستی کمکت میکنم 

سلام عزیزم میشه کمکم کنی من میخام شروع کنم و نمیدونم هیچ کسی هم نیست یاریم کنه شما کمکم میکنی ؟؟

سلام گلم،منم میخوان آنلاین شاپ بزنم میشه کمکم کنی؟ چقد طول کشید بفروشی؟ تبلیغ دادی؟ به کیا

ممنونم عزیزم من رفتم 20تومن جنس گرفتم ولی دلسردم کردن دارم پس میفرستم شانس آوردم طرف قبول کردم براد ...

نمیدونم چرا اینجوریه .

خدا خیرت بده اگه تو بیست جنس آوردی من  از سال ۱۴۰۰ 

صد و سی میلیون جنس  رو دستم مونده .  تو این دو سال  قیمت عمده هاشون دوبرابر شده .

قیمت ها  رو با کمترین سود گذاشتم به همون قیمت دو سال پیش ... 

ولی نمیدونم چرا حمایت نمیشه .

هیچ بازار آنلاینی به مطمئنی باسلام نیست .اونجا هم غرفه زدم ولی استقبال خیلی کم بود .

وقتی هم مغازه های شهرمون رو میبینم که همون جنس رو با دوبرابر قیمت میفروشن و مشتری با لبخند رضایت  از خریدش میاد بیرون واقعا دل سرد میشم ...

منم میخوام جنس بیارم تو خونه بفروشم ولی عمده فروشی خوب و مطمعن پیدا نمیکنم  ممنون میشم بهم معر ...

من دارم از وسط مسیری که شما میخواید شروع کنید مینالم .

حتما اول بازار تون رو پیدا کنید.مطمئن بشید که حمایت میشید بعد بودجه ای که دارید رو بزارید .

من از پاساژ حجت و امید تهران تو جمهوری خرید میکردم و مابقی رو از پاساژ چهلستون خیابان بهار 

ولی بهترین های ایران اونجا هستن .