2777
2789
عنوان

من یه کسیو دوس دارم فامیله نزدیکه

86 بازدید | 8 پست

خیلی نگام میکنه و سربه سرم میذاره از لحاظ چهره هم همه میگن تو دل برویی البته بقیه میگن طرف ۵سال ازم بزرگتره تا حالا دوس پسر نداشتم وندارم خوشم نمیاد ولی دوس دارم از جانب کسی دوس داشته بشم که خودمم طرفو بخوام دلم نمیخواد من پیش قدم شم چون کلا پسرای ایرانی جنبه این جور حرکاتو ندارن وفک میکنن طرف قبل اون به ۳۰نقر گفته ودختره درسی نیس تو جاهایی که خانواده ها باهم بودیم میومد روبه روم میشست یا کنارم همش میگف  این لباس بهت میادو ایناااا ولی خیلی لاشیه کلی دوس دختر داره واینا 

چیکار کنم که یا بیاد طرفم یا کلا فراموشش کنم

تجربه مشابه دارم یهت دوستانه میگم بیخیال شو

وارد رابطه نشدی مطمئن باش اگه جدی بخوای بسادگی فراموش میشه

براخودت هدف قرار بده مشغول شو و لذت ببر 

فزصت فکر کردن بهشو برا خودت نذار

ییخیال این آدمی که از اولش میدونی چطوره... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه مشابه دارم یهت دوستانه میگم بیخیال شو وارد رابطه نشدی مطمئن باش اگه جدی بخوای بسادگی فراموش م ...

از لحاظ درسی عالیم جز برترینای استان هیستم واقعا دارم میگم یه بارم با یه پسر حرف نزدم بوده کسایی که خواستن ولی من نخواستم و مستحکم بودم ولی اینو از بچگی دوس دارم نمیخوام باهاش باشم فقط میخوام بدونم دوسم داره 

از یه لحاظ میگم شاید الان جونه سنش بیشتر شه درس شه ولی دارم خومو گول میزنم مگه نه؟

از لحاظ درسی عالیم جز برترینای استان هیستم واقعا دارم میگم یه بارم با یه پسر حرف نزدم بوده کسایی که ...

منم یکیو از بچگییی دوسش داشتم

4 سال هم شدید درگیرش بودم کارم به افسردگی کشیده بود ولی اون نخواست

یبار دیدمش و دیدم اون حسه دیگه نیست

میدونی چرا؟ این حسه هست چون خودمون دلمون نمیاد کنارش بزازیم همین که تصمیم جدی بگیری بهش فکر نکنی همه چی محو میشه... 

من تصمیم گرفتم زندگیمو رو مسیر دیگه ای پیش ببرم تا وقتی که شخص مناسبمو پیدا کنم

توهم اگه ازش خوشت میاد سعی کن طوری زفتاز کنی که متوجه شه دلت باهاشه هر چند همینم توصیه نمیکنم بتونه جلو بیاد اگه میلی داشت ولی اگه دیدی نیومد سمتت بیخیال شو

با تصور تغییر کردن ادما اصلا پیش نرو

باور کن آدما تغییر نمیکنن معجزه ای تو کار نیست اونی که مدت ها دخترای مختلفو دیده و همشونو سرگرمی دیده یهو میخواد یه آدم پاک بشه؟ 

نمیشه عزیز دلم نمیشه من کسیو میشناسم لاشی کامل بود با یکی از دوس دختراش ازدواج کرد شاید یکی دوماه اول فقط تعهد بود شااایدد

بعد اون بازم همون بود کارش

حیف وقت و زنذگی و قلبته که بسوزه دختر خوب🤍

الان یه حسی بهش داری اگه وارد رابطه بشی میدونی چقددد شدید تر میشه؟ اگه باهاش خاطره بسازی میدونی داغش چقد سنگینه؟ 

شاید یه مدت بهتزین حس ممکنو تجربه کنی ولی بعذش دائم درد میکشی💔

حیف وقت و زنذگی و قلبته که بسوزه دختر خوب🤍 الان یه حسی بهش داری اگه وارد رابطه بشی میدونی چقددد شد ...

ممنون بابت نصیحتاتون حتما رو خودم کار میکنم بلاخره تصمیمای منطقی پشیمونیش کمتره ولی به هرحال خیلی متشکرم ❤️✨️🙏🏻

ممنون بابت نصیحتاتون حتما رو خودم کار میکنم بلاخره تصمیمای منطقی پشیمونیش کمتره ولی به هرحال خیلی مت ...

امیدوارم تصمیمی بگیری که به نفعته و دلت شاده در نهایت♥🍫