2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصادف جزیی از رانندگیه درسته خوشایند نیست ولی دیگه زیادم غصه نخورید فقط یه تجربه بهت بگم من یه ماشین ...

متاسفانه در اون حد نیست که با این چیزا حل شه کاپوت گیلگیر‌ و سپر چراغ ۴ تا در ها کلا زده داغون کرده شاسی کلا کج شده ماشین رو زد خوردم به جدول تایر ماشین ترکید کلا هر دوطرف‌داغون شد

متاسفانه در اون حد نیست که با این چیزا حل شه کاپوت گیلگیر‌ و سپر چراغ ۴ تا در ها کلا زده داغون کرده ...

آخی! شانس آوردی دختر خداروشکر کن سالمی، همینطوری ردش کنید بره تعمیرش کار سختیه آخرشم ماشین نمیشه براتون، چی بود ماشینت؟ فقط امیدوارم نگی پراید چون خیلی آسیب پذیره

وای چه بد 

یعنی نمیدونی چه گذشت به ما با سه تا بچه کوچیک ۲ ساعت کنار جاده بودیم تا ماشین و ببرن خودمونم نشستیم تو ماشینمون فقط گفت ممنوعه واسه همین برای اینکه دوربینا نبینن من صندلی رو خوابونده بودم بچه ها مدام یا آب میخواستن یا دعوا میکردن ساعت ۱۰ شب رسیدیم شهرمون نامرد مارو نبرو خونه یه راست بردمون تعمیرگاه که از قبل هماهنگ کرده بودیم اسنپ پیدا نمیشد که برگردیم بچه ها غررر شوهرم ناراحت و عصبی بعد از نیم ساعت از اسنپ ناامید شدیم شوهرم خواهرشوهرم زنگ زدیم اومد دنبالمون 

آخی! شانس آوردی دختر خداروشکر کن سالمی، همینطوری ردش کنید بره تعمیرش کار سختیه آخرشم ماشین نمیشه برا ...

همه‌میگن خدا رحم کرده نه پرشیا که در کل ماشین ایرانی بیفایده است، همسرم قبول نمیکنه منم گفتم بفروش‌ یکی دیگه بگیریم میگه نه فعلا بمونه تا بعد ببینیم چی‌میشه

نه بیمه بدنه بیمه ایران هست ولی چون طرف مقصر هست ما از بیمه استفاده نکردیم من برا افت ناراحت شدم&nbs ...

چقدر‌ مگه خراب شده ؟

سپر ک مصرفیه و اصلا افت ندارع عوض کردنش 

کجاش ضربه خورده ؟

همه‌میگن خدا رحم کرده نه پرشیا که در کل ماشین ایرانی بیفایده است، همسرم قبول نمیکنه منم گفتم بفروش‌ ...

بهرحال شکر کن سالمی میتونست خدایی ناکرده جبران ناپذیر باشه! پول میاد و میره بزودی جبران میکنید ایشالا و دیگه غصه نمیخورید ولی اگه عمر رانندگیت طولانی نیست سعی کن با احتیاط بیشتری برونی، سرعت کمتر شدت تصادف رو کم میکنه

چقدر‌ مگه خراب شده ؟ سپر ک مصرفیه و اصلا افت ندارع عوض کردنش  کجاش ضربه خورده ؟

مشکل اصلی شاسی که کلا کج شده ۴۹ تومن پول تعمیر میشه هر دو طرف ضربه خورده طرف که زده به ماشین من با سرعت طرف دیگه خورده به جدول بعد اومده یبار هم به پشت ماشین خورده تا وایسته