تصادف کردم ماشین داغون شد ولی مقصر من نبودم باز چون ماشین صفر بود افت شدید کرد با اینکه همسرمچیزینمیگه ولی احساس میکنم ناراحته ۱ماه بیشتر هم بی ماشین موندیم خودمم عصابمخیلی خرابه علافی شدید اومد شکایت بازی اینا هست اصلا داغونم قبل تصادف میگفتک کمی طلا بفروشیم بریممسافرت درست و حسابی الان ولی روم نمیشه اسم مسافرت بیارم هم
تصادف جزیی از رانندگیه درسته خوشایند نیست ولی دیگه زیادم غصه نخورید فقط یه تجربه بهت بگم من یه ماشین ...
متاسفانه در اون حد نیست که با این چیزا حل شه کاپوت گیلگیر و سپر چراغ ۴ تا در ها کلا زده داغون کرده شاسی کلا کج شده ماشین رو زد خوردم به جدول تایر ماشین ترکید کلا هر دوطرفداغون شد
یعنی نمیدونی چه گذشت به ما با سه تا بچه کوچیک ۲ ساعت کنار جاده بودیم تا ماشین و ببرن خودمونم نشستیم تو ماشینمون فقط گفت ممنوعه واسه همین برای اینکه دوربینا نبینن من صندلی رو خوابونده بودم بچه ها مدام یا آب میخواستن یا دعوا میکردن ساعت ۱۰ شب رسیدیم شهرمون نامرد مارو نبرو خونه یه راست بردمون تعمیرگاه که از قبل هماهنگ کرده بودیم اسنپ پیدا نمیشد که برگردیم بچه ها غررر شوهرم ناراحت و عصبی بعد از نیم ساعت از اسنپ ناامید شدیم شوهرم خواهرشوهرم زنگ زدیم اومد دنبالمون
همهمیگن خدا رحم کرده نه پرشیا که در کل ماشین ایرانی بیفایده است، همسرم قبول نمیکنه منم گفتم بفروش یکی دیگه بگیریم میگه نه فعلا بمونه تا بعد ببینیم چیمیشه
چقدر مگه خراب شده ؟ سپر ک مصرفیه و اصلا افت ندارع عوض کردنش کجاش ضربه خورده ؟
مشکل اصلی شاسی که کلا کج شده ۴۹ تومن پول تعمیر میشه هر دو طرف ضربه خورده طرف که زده به ماشین من با سرعت طرف دیگه خورده به جدول بعد اومده یبار هم به پشت ماشین خورده تا وایسته