2777
2789
عنوان

بچه ها نکنه اپاندیسم پاره شده ؟؟

108 بازدید | 16 پست

شکمم دو روزه درد میکنه درد میپیچه تو شکمم و تیر میکشه دو روزه دارم خمیده راه میرم همش دارو و جوشانده خوردم گفتم شاید دلپیچع عادی باشه ولی هیچی افاقه نکرد خیلی ببخشید احساس دفع ندازم ولی کل این دو روز دفع نداشتم فردا میخام برم دکتر اگه خوب نشدم.  میخواستم ببینم شما اینجوری نشدین تاحالا ؟،علتش چی بوده؟؟راستی پریود بودم رفتم حموم نکنه از اونه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاتوتندنمیخوری؟یعنی خوب نمیجویی؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

آپاندیس بترکه بعد تو راست راست راه بری؟! 😂

بعد پریود شدی رفتی حموم دل درد گرفتی؟!! 

فرضیه های بالینیت منو کشت بخدا😂😂😂

دختر جان یه کم مطلب از گوگل حداقل بخون بدونی هر دو نظریه ت اشتباهه بعدشم وقتی دلدرد داری با دمنوش خوردن خوب نمیشی الزاما، باید ببینی دلیلش چیه که البته اون کار دکتره

میخای اپاندیست بترکه بعد بری دکتر

فردا میرم یعنی ممکنخ از آپاندیس باشه ؟؟اگ از اثاندیس باشه بدبخت میشم چون کلاس نوشتم نرم میسوزه🥲

آپاندیس بترکه بعد تو راست راست راه بری؟! 😂 بعد پریود شدی رفتی حموم دل درد گرفتی؟!!  فرضیه ...

😂😂 گفتم شاید اینه دلیلش الانم پهلو هام درد گرفته 

داداشم داشت آپاندیسش میترکید مرگ رو جلو چشمش دید نمیتونست از درد نفس بکشه همش بالا میاورد تو هیچیت ن ...

اخه دو روز 🥲 فردا میرم دکتر