2777
2789

ببینید یه سریا اون مشکل رو ندارن یا یه چیزی شما ندارید میبینید یه سریا دارن خوشحال میشید یا ناراحت؟

مثلا من مادر ندارم میبینم بقیه با مادرشون پست و استوری میذارن خوشحال میشم که قدر بودن با مادرشون رو میدونن‌

یا مثلا خودمون فعلا از نظر مالی نمیتونم ماشین دوم خوبی بخریم ولی میبینم بقیه دوتا ماشین خارجی خوب دارن ذوق میکنم و انگیزه میگیرم که ماهم‌میتونیم به اون جا برسیم. 

ولی اینجا خیلی میبینم میگن از داشته هاتون نگین که بقیه ناراحت نشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلنا ناراحت میشدم الان سعی میکنم مث شما فک کنم و انگیزه بگیرم

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

اینجا خیلی سمی هستن

کلا مگن از زندگی بنالید که چشم نخورید

نقاب مذهب میزنن ولی میگن تخم مرغ بشکونید که رفع بلا بشه

من از سه سالگی از نعمتی محرومم که اکثر مردم دارن: سلامت

والله خوشحال میشم بچه ها سالم باشن از امپول سوراخ سوراخ نشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

منم از تاپیک های شما  حس خیلی خوبی میگرفتم 

همین چیز هایی که گفتین من نسبت به شما همین حس رو داشتم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️