2777
2789

البته بقیه میگن پزه ولی من بیشتر حس مثبت ازشون میگیرم تا پز. تاپیک هایی که از خوب بودن شوهرشو از کادوهایی که گرفتن از خوشحالیاشون میگن. احساس میکنم زندگی هتوز خوشگلیاشو داره. اینجا همش از خیانت و بدی میگن دیدم به زندگیم‌ منفی میشه.

خودمم دوست دارم تاپیک مثبت بزنم ولی تا اکانت قبلیم خیلی اذیتم کردن. شناساییم کردن. اینجا خیلی میترسم یه چیزی بگم بشناسنم.

تاپیکامو ببین پس

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خودتم از اونایی

من از پز دادن متنفرم

اگه داری خدا بیشترش کنه پز دادن چیههه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

وای اره توروخدا حسود نباشیم

چرا چشم دیدن چیزای خوب نداریم بعضیا

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

آدم سالم هم همینه عزیزم دوست دارن خوبی و خوشی و شادی مردمو ببینن

بعضیا چون کلا تنگ نظرن یکی تعریف کنه از همسرش یا هرچی میگه پز دادی و دنبال مصیبت و خیانته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخ جون چشم🥰😍

😍💜

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

من شکر خدا شوهرم خوبه اما گناهه از نظرم پز دادن چون خیلیا مشکل دارن تو زندگی

پز خونه به مستاجرا

پز شوهر خوب به مشکل دارا

پز بچه به چشم انتظارا

حتی معروفه جلو مجرد گرم نگیر با همسر

جلو یتیم دست نکش به سر بچت

جلو مریض از سلامتیت نگو

ایشلا هرکی خوشه خوشیش صد برابر

هرکی گرفتاره مشکلش رفع

تازه چشم زخمم هست رعایت کنه بهتره

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌
شاید خودتم از اونایی من از پز دادن متنفرم اگه داری خدا بیشترش کنه پز دادن چیههه

نمیدونم تلاش میکنم از خوشی هام نگم تو این کاربریم. چون قبلا اذیتم کردن.

ولی من خوشم میاد بقیه از خوبیای زندگیشون میگن. بهم انگیزه و امید میده