2777
2789

من دوست اسیم میخواستم شرایطمو بگم ببینم نظرتون چیه

یه دختر ۱۸،۱۹ سالم ک بنا به دلایلی نمیتونم پیش پدر یا مادرم زندگی کنم و از مهرم میخوام برم دانشگاه و هنوزم کار مناسب با توجه به شرایطم پیدا نکردم 

میخواستم بدونم تنها زندگی کردن هزینه هاشو شرایطش ب چه صورته و با توجه به وضعیتم کار درستی هست یا ن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سختی داره هم راحتی ولی سختیش خیلی بیشتر با این شرایط الان

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اگه میتونی برو‌خوابکاه دانشجویی دانشکاهتون.با توجه به شرایطتون ممکنه خوابگاه بهتون تعلق بگیره حداقل خوابگاه امنیت داره.در  کل موافق مستقل شدن نیستم هنوز سنتون کمه.

ب نظر من اشتباهه محضِ

وسوسه هاتو زیاد میکنه ممکن دست ب کارایی بزنی ک بعدا توی روحیه ات تاثیر منفی بزاره چون مستقل شدن ینی آزادی کامل و برای سن شما بزرگترین اشتباهه چون دوره ی بدی شده امار اعتیاد و فاحشه و... خیلی زیاده عزیزم جسارت نشه من کلی دارم میگم

دختر عموی خودم با ۳۰ سال سن مستقل شد از اصفهان رفت تهران چندسال بعد معتاد شد...

اگه میتونی برو‌خوابکاه دانشجویی دانشکاهتون.با توجه به شرایطتون ممکنه خوابگاه بهتون تعلق بگیره حداقل ...

دانشگاه آزاد خوابگاه تعلق میگیره؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.