2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران با ماهی ۶۰‌ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 86 پست
جنوب خوبه؟  گرونیش چطوره

آره بابا خداییش خوبه از لحاظ دسترسی خیلی خوبه نمیدونم شاید من اینجوری فکر میکنم 

گرونی که همه جا هست ولی خب مثلا اینجا چون یه سری چیزاش و مغازه هاش قدیمیه وقتی میری یه چیزی و بخری میبینی مثلا قیمت قدیم داره با اون حساب میکنه اما بالاشهر نه به قیمت روزه همه چیزش

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

اگه خونه از خودت باشه میشه زندگی کرد خداشاهده ما این ماه فقط خرج خورد و خوراک کردیم ۵۰ تومن شد

یه خورده خرج هات رو بنویسم ببین چی میخری

والا ما کلا ۴نفر با ماهی ۲۰ تومن 

زندگی مون هم خوبه بد نمیخوریم

وجدانی ۵۰ تومن چی میخورین؟ چند بار در هفته غذای بیرون؟ موندم چطوری روزی بیشتر یک ملیون خرج خوراک میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا خداییش خوبه از لحاظ دسترسی خیلی خوبه نمیدونم شاید من اینجوری فکر میکنم  گرونی که همه ...

اها بعد اطرافش و پاساژ و مغازه هاش خوبن؟  یا باید یه ربع نیم ساعت اسنپ بگیری واسه رفتن به بالا شهر

اجاره خونه ندين و ماشين داشته باشين و قسط و قوض هم نباشه و بچه نهايتا يكي با امكانات خيلي معمولي كه براش فراهم بخواين بكنين ، يه زندگي متوسط نسبتا مايل به خوب 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
 یه خورده خرج هات رو بنویسم ببین چی میخری والا ما کلا ۴نفر با ماهی ۲۰ تومن  زندگی مون ...

باورت میشه هیچی از بیرون نمیخریم؟

من فقط دو بار سونو رفتم 

هیچ کاری نکردیم

مرغ و گوشت و عسل و گردو و فلان

میوه و یه کمم لباس میخواستیم

یعنی حتی من میخواستم روکش برای ماشینم بخرم نشد

یه چهار تومن کلاس بچه ها مونده بود اونم دادیم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
چطورمیخوری مگه؟چقدرمیخوری اخه دوتا گوسفندم ماهانه بخوری اینقدرنمیشه

عزیزم شما فکر کن من دروغ میگم

اما واقعا خرج داره زندگی ما

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
2790
2778
2791
2779
2792