2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران با ماهی ۶۰‌ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 86 پست
اجاره خونه که مستاجر میشیم دیگ۶

اجاره خونه سمت پاسداران اینا یا رهن دو میلیارده یا ماهی حداقل بیست و پنج کرایه اس

دیوار سرچ کن

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه از خودت باشه میشه زندگی کرد خداشاهده ما این ماه فقط خرج خورد و خوراک کردیم ۵۰ تومن شد

چند نفرید 

ما دو نفریم توشهر خودمون که ماهی ۴ تومن خرج خورد و خوراک میکنیم  اونجا چرا اینجوریه ۵۰ ملیون خیلی زیاده آخه؟ کجای تهران هستید ؟

چند نفرید  ما دو نفریم توشهر خودمون که ماهی ۴ تومن خرج خورد و خوراک میکنیم  اونجا چرا این ...

چهار نفر 

پوشاک و اینا رو هم در نظر بگیر

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
عزیزم شما فکر کن من دروغ میگم اما واقعا خرج داره زندگی ما

شما گفتين ٥٠ خرج خورد و خوراك شد بچه هاا اينجوري ميگن فكر كنم منظورتون كل هرينه هاتون در اين ماه بُود 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
فقط شما زندگی میکنی دیگه😂

میشه شما راهنمایی کنی چطور خرج و مخارجم بهم بخوره 

من بدم نمیاد پس انداز داشته باشم 

اها بعد اطرافش و پاساژ و مغازه هاش خوبن؟  یا باید یه ربع نیم ساعت اسنپ بگیری واسه رفتن به بالا ...

آره پاساژ و مغازه های محلی زیاد هست مثل بازار دوم نازی آباد یا کوچه بازار جوادیه و ... تو خود نازی آباد یه پاساژ حدود 2 یا 3 سالی هست زدن خداییش خیلی خوبه پاساژ زیاد داره اینجا تو خود بازار دوم بقیه جاها رو دیگه نمیدونم 

آره باید اسنپ بگیری به همین راحتی ها مثلا تا منیریه و تجریش یا مثلا بازار بزرگ نمیشه رفت یا اسنپ یا مترو یا اتوبوس ماشین خودتم که باشه بهتر 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

2790
2778
2791
2779
2792