2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

183 بازدید | 23 پست

سلام خانومای مهربون روزتون بخیر من تواولین اقدام بارداریم. دوره سیکلمم31روزس امروز روز17سیکلمه ترشح تخم مرغی دارم ینی امروز روز تخمک گذاریمه یا گذشته؟! 

بله ...اگه دمای بدن بالاست ...درد دو طرف و زیر شکم داری تخمکگذاریت..

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که  ی هفته پیش تخمک گذاری بود.تا امروز همین علایمو دارم

شاید باردار شدی که علایمت فروکش نکرده

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
منم دیروز ۱۷ پریودی بود کیت گذاشتم مثبت شد

من دوبار اونم روز9و13سیکلم اقدام داشتم بعدش مسافرت بودم تا دیروز ینی ازاین ببعد اقدام کنم ممکنه باردارشم🥹😥

درد خیلی ریزی دارم ن زیاد

همونم قبوله ...راستش من خودم درد نفهمیدم فقط ترشح داشتم و دمای بالا ...بعدشم که حامله شده بودم دمای بدنم پایین نیومد

ماه پیش که پری شدم.این ماه اینجورشدم ده روز دیگه ب پری این ماهم مونده

انشاالله که خیره منم بعد تخمک‌گذاری دمای بدنم دیگه پایین نیومد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 26 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز