2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست

بله شما میتونید اقدام کنید برای بارداری  ،اگه پریودیت منظمه حدود ۱۲تا۱۶روز قبل از شروع دوره پریودیتون میشه دوره تخمک گذاری که باتوجه با علائمی که گفتی بنظرم‌میتونی اقدام‌کنی

همونم قبوله ...راستش من خودم درد نفهمیدم فقط ترشح داشتم و دمای بالا ...بعدشم که حامله شده بودم دمای ...

الان باز کیت گذاشتم هاله نسبت ب دیروز پررنک تر شده این دیگ چجوریه😒 ینی تخمک گذاریم دیروز نبوده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شما میتونید اقدام کنید برای بارداری  ،اگه پریودیت منظمه حدود ۱۲تا۱۶روز قبل از شروع دوره پری ...

مرسی عزیزم دعاکنین مامان شم 25سالمه دومین اقداممه البته ماه پیش فقد یبار نزدیکی داشتیم ک اونم چنروز قبل تخمک گذاری بود

الان باز کیت گذاشتم هاله نسبت ب دیروز پررنک تر شده این دیگ چجوریه😒 ینی تخمک گذاریم دیروز نبوده؟&nbs ...

هر وقت پررنگ بشه کامل ینی ۲۴ساعت تا ۴۸ساعت بعدش تخمکگذاریت ...هر چه قدر پررنگ تر میشه ینی به تخمک‌گذاری نزدیک تر میشی

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام