2777
2789
عنوان

کالری شماری

68 بازدید | 13 پست

سلام دخترا 

من حدود ۲ هفته س کالری شماری میکنم بین 800تا 1000کالری میخورم ولی فقط 1.5کیلو کم کردم به نظرتون کم نیست؟ فکر میکردم بیشتر کم کنم

کسی تجربه ی کالری شماری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه عزیزم اصولیش همینه دیگه 

بیشتر بخودت فشار بیاری بدنت کم میاره سیستم دفاعیت ضعیف میشه کاردست خودت میدی

ورزش توبرنامت حتما باشه 

قد و وزنت چنده؟ کاهش وزن به وزن اولیه ومتابولیسم فرد هم بستگی داره

واقعا ؟ نا امید شدم اصن

ن عزیزم نرمالش همینه دیگه مثلاتو چهارده روز انتظار داشتی چقد کم کنی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عالیه عزیزم اصولیش همینه دیگه  بیشتر بخودت فشار بیاری بدنت کم میاره سیستم دفاعیت ضعیف میشه کار ...

مرسی عزیزم ،حق با شماست من کلا بدنم ضعیفه و میگرن دارم که رژیم تشدیدش می‌کنه 

من تازه دخترمو از شیر گرفتم و خیلی چاق شدم، همزمان با قطع شیردهی رژیم رو شروع کردم، قدم کوتاهه ۱۵۰ هستم و وزنم ۶۵

مرسی عزیزم ،حق با شماست من کلا بدنم ضعیفه و میگرن دارم که رژیم تشدیدش می‌کنه  من تازه دخترمو ا ...

منم سه سال پیش رژیم شیردهی داشتم عزیزم میدونم چقدر  سخته 

از ۹۰ رسیدم به ۶۰ پوستم کنده شد قدم ۱۶۵ 

میگرن داری حواست  باشه باید حجم وعده هاتو‌کم کنی تعداد زیاد 

رایس کیک و ماست ایسلندی و سینه مرغ هر روز تو برنامت باشه 

نونم ازین نونای پروتیینه سه نان بگیر پروتیین بیشتری به بدنت میرسه عضله از دست نمیدی

غذاهای مفید بخور

مثل رایس کیک، سینه مرغ، شیر، ماست ایسلندی یا یونانی، ارده وخرما ، گردو یا زیتون

منم سه سال پیش رژیم شیردهی داشتم عزیزم میدونم چقدر  سخته  از ۹۰ رسیدم به ۶۰ پوستم کن ...

ممنون از توضیحاتت عزبزم، ماست واقعا کم میخورم باید حتما بذارم توی برنامم، من میخواستم کتو بگیرم ولی واقعا می‌دونم کم میارم چون همیشه افت قند دارم

ممنون از توضیحاتت عزبزم، ماست واقعا کم میخورم باید حتما بذارم توی برنامم، من میخواستم کتو بگیرم ولی ...

کتو خوب نیس یه شرایط خاصی داره اینو بیشتر برای بیماران صرع توصیه میکنن!!

ماست ایسلندی یا یونانی بگیر که پروتیین زیادی داره

من رژیمم همره ورزش هوازی ومقامتی توخو‌نه بوده

کتو خوب نیس یه شرایط خاصی داره اینو بیشتر برای بیماران صرع توصیه میکنن!! ماست ایسلندی یا یونانی بگی ...

ممنون عزیزم ،حتما توصیه های شمارو انجام میدم، ممنون از وقتی که گذاشتین عزیز دلم ♥️