2777
2789

الان شیش روزه که همش این حالو دارم نمیتونم جورابم رو از پام درارم از صبح تاشب حالم خرابه خرابه دستام مشت میشه انگشت پاهام جمع میکنم 

دندونام رو میکشم رو هم 

نمیتونم کاری کنم 

علتش چیه 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم خواب میشم اینطوری میشم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

وای 🥴نرفتی دکتر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وای 🥴نرفتی دکتر

چه دکتری باید برم نمیدونم چیه 

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
چه دکتری باید برم نمیدونم چیه 

نمیدونم عمومی برو لاتقل میگه کدوم دکتربری

انشالله زودخوب شی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نمیدونم عمومی برو لاتقل میگه کدوم دکتربری انشالله زودخوب شی

ممنونم مهربونم