2777
2789
عنوان

تروخدا دعا کنید

195 بازدید | 35 پست

تروخدا دعا کنید من یروز طعم سلامتی رو بچشم بخدا خسته شدم همش تو آزمایشگاه ها و مطب و بیمارستان هام و خیلی وقتا هیچیم نیست بخدا خسته شدم الانم خواب ب چشمام نیومده چند وقته از دل درد هرچی آزمایش میدم میگن هیچی نیست 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعات مبکنم انشالله خوب بشی ، برو این عطاریا طب سنتی عا شاید جواب بدع برات🙏

فداتشم مرسی بخدا یادمه از ۶ سالگی هر هفته دوبار تو بیمارستان ها بودم تا الان قسم میخورم حتی یک ماهم نشده ک من نرم بیمارستان نمیدونم چمه

فداتشم مرسی بخدا یادمه از ۶ سالگی هر هفته دوبار تو بیمارستان ها بودم تا الان قسم میخورم حتی یک ماهم ...

نرو شاید واقعا باید برا هرمشکلی نری یه مدت نرو بخاطر خودتو حال روحیتم ک شده درد زیادو تحمل کن اما نرو .. بعدش شاید جواب داد برات😍🌸

نرو شاید واقعا باید برا هرمشکلی نری یه مدت نرو بخاطر خودتو حال روحیتم ک شده درد زیادو تحمل کن اما نر ...

بخدا الان از درد گریه میکنم و ناله الان دو هفته هست همین کارمه 

چاییدگی کهنه داری شاید 

داروهای مونده رو بریزید 

فنگ شویی خانه را رعایت کن به نیت شفای مریضیت 

گلاب اسپری کتید سوره بقره پخش کنید و صبور باشید 

رعایت تغذیه خیلی مهمه از مزاجت میفهمن که کی غلبه کرده بهت

کاش مشغول کنی خودتو بافیلم مورد علافه ات  بشین فرندزو ببین

قربونت همین کارو میکنم اما شدت درد ب قدری بالا هست گوشی رو پرت میکنم فقط دلمو میگیرم بعد مشکل استرس دارم بشدت استرسی هستم قرص میخورم اما باز استرسم کم نمیشه واسه همین میترسم مشکل جدی باشه از تو فکرم بیرون نمیره دردم میگم نکنه یچیزی باشه 

چاییدگی کهنه داری شاید  داروهای مونده رو بریزید  فنگ شویی خانه را رعایت کن به نیت شفای م ...

یعنی چی گلم 

میکنم 

اسپری میکنم بخدا همیشه هر روز

مرسی عزیزم

چی

گلم دل درد شدید دارم دو روزه چون قبلش سونو دادم آزمایش دادم هیچیم نبود میدونم هیچیم نیست اما زیر دلم تیر میکشه شدید