2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 54 پست
۱۶،۱۷ آخه دوست ندارم بدونن همو میشناسیم

منم دوست ندارم بدونن

طرف با کل خانوادش صحبت کرده ک حرفی از اشنایی ما زده نشه

بگو مادرش بیاد با مادرت حرف بزنه بگه جایی دیدمش یا کسی معرفیش کرده 

اگه مخالفت کنن حتما دلیلی دارن شما و طرف باید اون دلیلارو به کمترین حدش برسونید

"🤍"                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد نمیگن شماره رو از کجا آورده،اگر مخالفت کردن چی

یه نفرو واسطه کن...خاله ای،عمه ای کسی نیست که باهاش راحت باشی به اون بگی بعد اون بیاد به مامانت بگه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خانوده اش تماس بگیرن قرار خواستگاری رو بزارن و بیان اگه مخالفتی بود و علت مخالفت خانواده ات منطقی نب ...

اخه بگن از کجا دیدین منو چون ی شهر دیگن،و اینکه شماره رو‌ از کجا اوردن🥲

یه نفرو واسطه کن...خاله ای،عمه ای کسی نیست که باهاش راحت باشی به اون بگی بعد اون بیاد به مامانت بگه

عمه هام یکم خوبن،اما خواهرشوهر😂

از طرفی دوست ندارم بدونه دوست بودیم🥲

باگ اینه

منم دوست ندارم بدونن طرف با کل خانوادش صحبت کرده ک حرفی از اشنایی ما زده نشه بگو مادرش بیاد با ماد ...

اخه ی شهر دیگه هستن نمیشه بگم منو جایی دیدن شماره خواستن🥲

بگو مادرش زنگ بزنه  البته اگ واقعا فک میکنی تو ابن سن ازدواج کردنت از روی هیجان نباشه

نه واقعا از روی هیجان نیست،نمیدونم شماره مامانمو چطوری بدم خوب،بعد نمیگه شمارمو از کجا گیر اوردن

سنت خیلی کمه برای ازدواج،عادیه براتون تو سن کم ازدواج کنید؟ اگه عادیه که به پسره بگو به مامتنش بگه ب ...

نه اصلا انقدر زود نداشتیم،همه بالای ۱۸،۱۹ بودن😂😂

اخه بگن از کجا دیدین منو چون ی شهر دیگن،و اینکه شماره رو‌ از کجا اوردن🥲

والا برا من اینطوری پیش رفت و چون منم شاغل بودم گفته بودن پسرمون محل کارش دیدتش و تحقیق کردن محل کار پدرمو پیدا کردن و مستقیم وارد عمل شدن نه تلفنی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘