2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 54 پست
عمه هام یکم خوبن،اما خواهرشوهر😂 از طرفی دوست ندارم بدونه دوست بودیم🥲 باگ اینه

خب بگو مامان یه آقایی هست چند وقته پاپیچم شده من گفتم که من بدون اجازه خانوادم کاری نمیکنم شما هم اگه قصدتون جدیه باید با پدرو مادرم صحبت کنید و اون آقا گفته شماره پدرتونو لطف کنین.....بگو مامان چیکار کنم اجازه میدی شماره بابا یا شمارو بهش بدم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معیارات واسه ازدواج چی بود؟ من همسن توام طرف قصدش ازدواج ولی استرس و فکرم میگه عجله نکنم

من اعتقادی و سیاسی خیلی برام مهم بود،بعدش اخلاقش و ساختنمون باهم،و اینکه خودمو نگاه کردم که اماده ازدواج هستم یا نه،ببین اینا چطوریه

خب بگو مامان یه آقایی هست چند وقته پاپیچم شده من گفتم که من بدون اجازه خانوادم کاری نمیکنم شما هم اگ ...

اخه لعنتی ی بار مامانم پیام هارو خونده بود اما به روی خودش نیاورد،از طرفی الان اینو بگم مطمئنم میگه نه و مشکوک میشه بهم🥲

حالا چه عجله ای داری تو این سن ازدواج کنی الان از این دورانت لذت ببر عشق و حال کن ، برای ازدواج وقت ...

آخه من کلا از اول دوست داشتم زود ازدواج کنم،طرف هم واقعا آدم خوبی هست،حس میکنم نیاز به ازدواج دارم🥲

اخه لعنتی ی بار مامانم پیام هارو خونده بود اما به روی خودش نیاورد،از طرفی الان اینو بگم مطمئنم میگه ...

شماره مامانتو بده من خودم بهش بگم همرو راحت کنم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اون که میگه من به خانوادم میگم بعدم زنگ میزنم بابات اجازه میگیرم،اما اصلا اینجوری نمیشه🥲

می‌تونه تماس بگیره اجازه بگیره بیان

اگرم پرسیدن که چطور شماره دارید و اینا بهشون بگن اجازه بذبن بیایم خدمتتون توضیح میدیم و اگه قسمت شد و اومدن وقتی که خانواده ها همو ببینن معمولا دیگ پیگیر نمیشن که چطور شماره داشتن و اینا

البته اگه از اون خانواده های خیلی جزیی نگر نباشید🤕😂

می‌تونه تماس بگیره اجازه بگیره بیان اگرم پرسیدن که چطور شماره دارید و اینا بهشون بگن اجازه بذبن بیا ...

اینم حرفیه،خوشم آمد از ایدت،بعد اگر همه چیز اوکی شد میشه گفت دوست بودیم😂

منو همسرمم دوست و همکار بودیم بعد یکسال ک دبگ قصدمون جدی بود دیگ خودم مستقیم ب مامانم گفتم همچین موردی هست اسنا شدم باهاش صحبت هامم کردم احازه میخوان بیان خونه

اولش یکم ترس و اضطراب دارن خانواده ها ولی وقتی ببینن همو و مشکلی نباشه اوکی میشه همه چی