2777
2789

لمینت برا زیبایی هست  یک سوم دندون فقط میمونه بقیه رو تراش میدن خیلی آسیب میزنه به دندون خودت اما رنگ و ظاهر دندون ها رو زیبا و مرتب می‌کنه رنگپذیری ندارن اما بازم امکان شکستنش هست هزینه بسیار بالایی داره و زمان بر هست 

اگه فقط میخوای رنگ دندونات و کمی ظاهرشون مرتب بشه کامپوزیت بهتره

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لمینت برا زیبایی هست  یک سوم دندون فقط میمونه بقیه رو تراش میدن خیلی آسیب میزنه به دندون خودت ا ...

درکل پس برای مثلا دختر ۲۰ ساله اصلا خوبی نیس ؟؟

آخه میگید فقط سی درصد دندون میمونه بقیش تراشیده میشه 

درکل پس برای مثلا دختر ۲۰ ساله اصلا خوبی نیس ؟؟ آخه میگید فقط سی درصد دندون میمونه بقیش تراشیده میش ...

هدفت چیه ؟ 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

هدفت چیه ؟  

میخوام انجام بدم 😂ولی میترسم دندون هام خراب بشن

اصلا شما توضیح دادی گوشت تنم ریش شده انشاالله شاید در ۶۰ سالگی انجام دادم خوشگل شدن ارزشش رو نداره

لمینت برا زیبایی هست  یک سوم دندون فقط میمونه بقیه رو تراش میدن خیلی آسیب میزنه به دندون خودت ا ...

حماقت محضه هیچوقت این کارو نمیکنم

مگه نه؟؟؟

اخه دندونای خودم ۲ سومش تراش میخوره

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
میخوام انجام بدم 😂ولی میترسم دندون هام خراب بشن 

می‌دونم خب هدفت چیه مثلا میخوای رنگ دندونات فقط سفید بشه یا دندونات خیلی کج و کوله هستن میخوای چی بشن ؟

سلام.کامپوزیت به دندون خودمون آسیب نمیزنه؟مثل روکشه؟

سلام بله کامپوزیت اصلا به دندون خودت کار ندارن فقط یه لایه مواد میذارن روش اما خیلی مراقبت لازم داره دیگه 

حماقت محضه هیچوقت این کارو نمیکنم مگه نه؟؟؟ اخه دندونای خودم ۲ سومش تراش میخوره

نه اتفاقا به نظرم کسی که می‌تونه خوبه لمینت هزینه خیلی بالایی داره من کامپوزیت کردم اما اگه شرایطش رو داشته باشم چند سال دیگه به جای ترمیم اینا قطعا لمینت میکنم 

نه اتفاقا به نظرم کسی که می‌تونه خوبه لمینت هزینه خیلی بالایی داره من کامپوزیت کردم اما اگه شرایطش ر ...

لمینت اگه مشکلی براش پیش نیاد و نشکنه و خب ازش نگه داری بشه مث دندون طبیعی خودمون هس ؟؟؟