2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 48 پست
شاید احساست از ضعف درونی خودت میاد. شاید اگه مهارت و اعتماد به نفست بیشتر شه دیگه نخوای ببینیش و دلت ...

خوب نمی‌شه از اول اینطور بود فرصت زیاد بهش دادم اماااا همش بددله شکاکه دست بزن داره...ی بارم از کارش پشیمون نمی‌شه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باور می‌کنی خودمم نمی‌دونم .یهو خوبه بعد مثل دیوانه ها یادش میوفته میگه پارسال اون و حرفی بود زدی یا ...

🙁🙁

باز ببین شرایطت چجوره

من خودم ی سری چیزا برام غیرقابل تحمله ک شاید از نظر بقیه چیزی نیس

واسه همین میدونم ب خصوص باتوجه ب سنت طلاق برات خیلی سخت ب نظر میاد 

بمیرم برات عزیزم منم مادرشوهرم بهم تهمت و افترا زده منو از خونه انداخته بیرون شوهر بی عرضمم جرات نداره بیاد دنبالم...خونه پدرم هستم میخوام با دلی شکسته و چشم خونی برم مهریمو بزارم اجرا و جدا شم😔💔

بمیرم برات عزیزم منم مادرشوهرم بهم تهمت و افترا زده منو از خونه انداخته بیرون شوهر بی عرضمم جرات ندا ...

خیلییییییییی راه سختی در پیش داری از ته دلم از خدا میخام کمکت کنه گلم

🙁🙁 باز ببین شرایطت چجوره من خودم ی سری چیزا برام غیرقابل تحمله ک شاید از نظر بقیه چیزی نیس واسه ...

سخته خیلییییییییی سخته اما زندگی کنار یکی ک درکت نکنه همش شک بهت داشته باشه از همه بدتر کتک بزنه از همه چی سخت تره

سخته خیلییییییییی سخته اما زندگی کنار یکی ک درکت نکنه همش شک بهت داشته باشه از همه بدتر کتک بزنه از ...

اره هر دو بده ،مهم اینه حالا ک بدتر برات مشخصه پس تصمیمت هم مشخصه 

قوی باش هر چند ک سخته

اره هر دو بده ،مهم اینه حالا ک بدتر برات مشخصه پس تصمیمت هم مشخصه  قوی باش هر چند ک سخته

آخه اونم طلاقم نمی‌ده میخاد اذیت کنه خودمم درخواست طلاق بدم دوسال طول می کشه تا طلاق بگیرم 😓