2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 48 پست

دیوونه ای چندسال دیگه میفهمی چه اشتباهی کردی اصلا دلت براش تنگ نشه یه دفتر بردار همه ی اخلاقای بدشو بنویس هرروز بخون تا نفرتت ازش زیاد بسه اصلنم بهش فکر نکن

برنامه ی هلو تالک نصب کن برو اونجا بابقیه حرف بزن روحیه ت عوض میشه و میفهمی فقط اون مرد توی این دنیا نیس ادم زیاده یه بهترش گیرت میاد

منم اوایل همینطور بودم و همسن فکرتو دارم ولی هیچی مث آرامش نیست اگع میبینی فایده نداره رها کن بره خد ...

خیلی دلم میخواد خدا حق دستامو بگیره چند ماه تو گچ بود برای کارهای شخصی خودم محتاج مامانم بودم 😔اما خدا انگار منو فراموش کرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید احساست از ضعف درونی خودت میاد. شاید اگه مهارت و اعتماد به نفست بیشتر شه دیگه نخوای ببینیش و دلت براش تنگ نشه

این دلت تنگیت از دوست داشتنش میاد یا ترس از تنهایی یا ترس از جایگزین شدن آدم دیگه که رفتارشو درست کنه؟ باید بدونی این دل تنگی ناشی از چیه 

اگه دوسش داری که رفتارهای خوب هم داره که نباید بری.

آیا در این آدم میبینی یک روز خوب بشه حتی با کسی دیگه؟ من طلاق گرفتم، وقتی رفتم مطمئن بودم این آدم در ده سال آینده هم رفتارش تغییر نمیکنه و خوب نمیشه.

به اطرافیانم میگفتم اگه مطمئن بودم یک روزی ممکنه این آدم خوب بشه، حتی تو ده سال آینده، می موندم باهاش تا خوب بشه رفتارش. اما من مطمین بودم این آدم درست نمیشه. همه مدله باهاش تا اومدم ، تحت نظر مشاور همه مدلها رفتار کردم اما خوب نشد.

الان ۵ سال گذشته و بازم مطمئنم خوب نشده، دورا دور خبرهاشو دارم. مطمین باش که خوب نمیشه رفتارش بعد برو، که حسرتی برات باقی نمونه

اما اگر حس دل تنگیت از ضعف و کمبود اعتماد به نفست میاد، باید خودت رو قوی کنی خصوصا با کتاب که وقتی تنها شدی و رفتارهای مردم بعد از طلاق رو دیدی، جا نزنی

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
۲۳سالمه.تقریبا۳سالی میشه دیگ

آدم تو سن کم نباید درگیر رابطه بشه اصلا ب نظرم 

از طرفیم اونموقع هوا برت میداره و بیشتر حس هیجانی داری 

چی بگم

فقط اینکه چی میشه ک میزنتت؟ چجور بحثی پیش اومد بینتون ک زد؟

خیلی دلم میخواد خدا حق دستامو بگیره چند ماه تو گچ بود برای کارهای شخصی خودم محتاج مامانم بودم 😔اما ...

ن عزیزم

برنامه ریزی خدا دقیقه بدونه یک ثانیه کم و زیاد شدن 

توکل کن و نگران نباش

برات آرامش میخام 

آدم تو سن کم نباید درگیر رابطه بشه اصلا ب نظرم  از طرفیم اونموقع هوا برت میداره و بیشتر حس هیج ...

باور می‌کنی خودمم نمی‌دونم .یهو خوبه بعد مثل دیوانه ها یادش میوفته میگه پارسال اون و حرفی بود زدی یا ی ماه پیش نمی‌دونم چیکار کردی . خانواده شم خیلی تحریک ش میکنن

خودم بچه طلاقم.از طلاق متنفرم و خیلی اذیت میشم

فکر میکنم از ادامه زندگی الانت بهتر باشه 

فکر کن ادامه بدی ناخواسته بچه دارشی اون بچه چه زجری میکشه تو دعواها طلاق بگیری الان بهتره تا با یه بچه

شرایط سختیه