2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 48 پست
شاید احساست از ضعف درونی خودت میاد. شاید اگه مهارت و اعتماد به نفست بیشتر شه دیگه نخوای ببینیش و دلت ...

خوب نمی‌شه از اول اینطور بود فرصت زیاد بهش دادم اماااا همش بددله شکاکه دست بزن داره...ی بارم از کارش پشیمون نمی‌شه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باور می‌کنی خودمم نمی‌دونم .یهو خوبه بعد مثل دیوانه ها یادش میوفته میگه پارسال اون و حرفی بود زدی یا ...

🙁🙁

باز ببین شرایطت چجوره

من خودم ی سری چیزا برام غیرقابل تحمله ک شاید از نظر بقیه چیزی نیس

واسه همین میدونم ب خصوص باتوجه ب سنت طلاق برات خیلی سخت ب نظر میاد 

بمیرم برات عزیزم منم مادرشوهرم بهم تهمت و افترا زده منو از خونه انداخته بیرون شوهر بی عرضمم جرات نداره بیاد دنبالم...خونه پدرم هستم میخوام با دلی شکسته و چشم خونی برم مهریمو بزارم اجرا و جدا شم😔💔

بمیرم برات عزیزم منم مادرشوهرم بهم تهمت و افترا زده منو از خونه انداخته بیرون شوهر بی عرضمم جرات ندا ...

خیلییییییییی راه سختی در پیش داری از ته دلم از خدا میخام کمکت کنه گلم

🙁🙁 باز ببین شرایطت چجوره من خودم ی سری چیزا برام غیرقابل تحمله ک شاید از نظر بقیه چیزی نیس واسه ...

سخته خیلییییییییی سخته اما زندگی کنار یکی ک درکت نکنه همش شک بهت داشته باشه از همه بدتر کتک بزنه از همه چی سخت تره

سخته خیلییییییییی سخته اما زندگی کنار یکی ک درکت نکنه همش شک بهت داشته باشه از همه بدتر کتک بزنه از ...

اره هر دو بده ،مهم اینه حالا ک بدتر برات مشخصه پس تصمیمت هم مشخصه 

قوی باش هر چند ک سخته

اره هر دو بده ،مهم اینه حالا ک بدتر برات مشخصه پس تصمیمت هم مشخصه  قوی باش هر چند ک سخته

آخه اونم طلاقم نمی‌ده میخاد اذیت کنه خودمم درخواست طلاق بدم دوسال طول می کشه تا طلاق بگیرم 😓