2777
2789
عنوان

پشتیبان قلم چی

29362 بازدید | 37 پست

سلام خانوما شبتون بخیر یه راهنمایی ازتون میخواستم 

من الان دانشجوی سال آخر مامایی هستم و رتبه ی کنکورم هم خوب بود و میخوام یه درآمدی داشته باشم نه که مشکل مالی داشته باشم خداروشکر بابام چیزی کم نذاشته برام اما خب دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه

هفت سال دانش آموز قلم چی بودم و کاملا به شرایطش آگاهم و دارم به پشتیبان شدن فکر میکنم میخواستم ببینم شما میدونید چطوری باید اقدام کنم؟ کسی رو دارید ا دوست و آشنا که پشتیبان باشه؟ باید چه رتبه ای داشته باشم که قبولم کنن چون پشتیبان دبیرستان من واقعا بی سواد بود و یه رشته ای خونده بود که بدون کنکور هم کسی نمیره ! امکانش هست برم قبولم کنن؟ سابقه مشاوره و انتخاب رشته کنکور هم دارم تو این سه سال و خداروشکر شاگردام رتبه هاشون عالی شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درامدش خیلی کمه ها اونطور که من شنیده بودم زیر یه تومنه..

ولی اگه علاقه داری دقیقا خودمم پشتیبانم یادمه چقد بیسواد بود😐🤦🏻‍♀️ برا همین یه ادم باسواد مثل تو که آگاه تره به اینچیزا، بره پشتیبان بشه واقعا بهتره

کاری نداره

برو تو دیوار بزن اگهی دارن بهشون پیام بده باهات قرار میذارن ؛  سفته میگیرن 

من برای مصاحبه رفتم پارسال گفتن سفته باید بیاری.

بری مصاحبه یه خانمی هست اونجا شرایطشو کامل توضیح میده.

من خودم اعصابم ضعیفه بیخیالش شدم.

فکر نمی کنم پشتیبانی درآمد خاصی داشته باشه 

من با موسسه های زیادی کار کردم و واقعا حقوق همه خیلی کم بود پارسال به من بابت هر دانش آموز ۱۰۰ هزار میدادن و من هرشب باهاشون صحبت می‌کردم گزارش میگرفتم و دوتا از دانش آموزام یکی رتبه ش ۸۹ شد و اون‌یکی ۱۶۰۰ 

باورشون نمیشد به من ماهی ۱۰۰ تومن میدن درحالی که خودشون ۸ میلیون به موسسه داده بودن الان هم میخوان دوباره برم اونجا گفتم حقوقش کمه و قبول نکردم حداقل قلم چی بیشتره درآمدش 

[QUOTE=306453582]میشه یکم توضیح بدید برام ممنون میشم چه کارهایی می‌کردید سخت بود کارتون؟ و اینکه به درآمدش می ارزید؟[/

شرایطش اینکه دانشگاه دولتی درس خونده باشی یه آزمونم داشت. من با اینکه تو آزمونش نمره کامل و گرفتم وقتی رفتم واسه کار دیدم همش بازاریابیه

شرایط چطور بود؟ سخت بود؟ از حقوق نگفتن؟

ببین دیگه زنگو باید بزنی اونا میگن هفته ای یه بار ولی اکثرا دو هفته یه بار میزنن روز قبل و ماقبل آزمون

جمعه ها دو هفته یه بارو باس بری حضوری بعدشم کلاس رفع اشکال

جلسه خودشون هفته ای یکی دوبار فکر کنم

پارسال به من گفت پشتیبان داریم میتونه ماهی ۵ دربیاره ولی خب برای جذب میگن؛

من شخصا با خودم فکر کردم دوندگیش زیاده ، انگیزمم مالی بود ؛قبلا تو واحد تولید ازمون بودم درآمدش در حد جوک بود و یه نگاه از بالا به پایینی داره هرکی از تو یه لول بیشتر باشه

شرایط چطور بود؟ سخت بود؟ از حقوق نگفتن؟

فک کن باید می‌رفتی دم در مدرسه ها ب زور شماره تلفن از بچه های مردم می‌گرفتی بعد نیومدی ب تک تکشان زنگ می‌زدی میکشوندی کانون اونجا مشاوره می‌دادی کلی هم باید خالی میبستی

[QUOTE=306453582]میشه یکم توضیح بدید برام ممنون میشم چه کارهایی می‌کردید سخت بود کارتون؟ و اینکه به ...

بله باید کتاب به فروش برسونی مثلا

اون آزمونه خیلی مهم نیست میخوان یکی بیاد فقط

چون همه بعد یه سال درمیرن همش دنبال نیرو ان

فک کن باید می‌رفتی دم در مدرسه ها ب زور شماره تلفن از بچه های مردم می‌گرفتی بعد نیومدی ب تک تکشان زن ...

آخرشم ب ازای هر دانش آموز که جذب میکردی یه پول ناچیزی میدادن من که اومدم بیرون